Nieuws

MO11-1 kampioen van de najaarscompetitie

woensdag 6 december 2017 - Jeugd


Afgelopen zaterdag was het dan zover : MO11-1 KAMPIOEN .

 

Eigenlijk hadden we nog 1 punt nodig voor het KAMPIOENSCHAP . We moesten spelen tegen de nummer laatst van de competitie Avanti MO11-1. Deze wedstrijd eenvoudig gewonnen met 7-0. Goed gedaan meiden.

Alleen de eerste competitiewedstrijd hebben we verloren , daarna hebben we negen keer gewonnen. Met Sparta Enschede , Colmschate en Rohda Raalte hadden we echt goede tegenstanders . Dat waren ook mooie wedstrijden met strijd en goed voetbal .

Echter de wedstrijden tegen Avanti en Hellendoorn waren minder spannend . Voor beide ploegen eigenlijk niet leuk , je wist vooraf dat je ging winnen . De overwinning afgelopen zaterdag kwam eenvoudig tot stand . Na het laatste fluitsignaal kon het feest voor de meiden beginnen. Met een prachtig kampioenshirt op naar de kantine van Quick’20 .

We kregen een mooie medaille uitgereikt. Uiteraard ook met patat en drinken. We werden toen met veel getoeter en kabaal opgehaald door een mooie ouderwetse politieauto . Op naar Morskieft in Reutum. Dat de meiden goed kunnen voetballen wisten we al ………..ze hadden nog meer in hun mars….wat een ZANGtalent……… gelukkig was Morskieft dichtbij………….ha,ha,ha !!!!

De meiden hebben heerlijk gespeeld , gegeten en gedronken………….. ja,ja daarvoor ben je ook terecht KAMPIOEN geworden . De politieauto heeft ons s’middags weer keurig afgezet bij Quick’20.

 

Meiden van MO11-1 bedankt voor het mooie seizoen . Jullie zijn TOPPERS!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube