Nieuws

Bas Nijhuis te gast bij Quick’20

maandag 4 december 2017 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers en sponsors van Quick’20!

 

Komende donderdag, tijdens de wekelijkse clubavond van onze mooie club, verwelkomen we een paar bijzondere gasten in ons clubgebouw. Zorg dat je erbij bent, een amusante avond ligt ons in het verschiet. Met scheidsrechter Bas Nijhuis en journalist Eddy van der Ley, zanger Martin Ankoné en nog een bijzondere gast waarvan we de naam nog niet onthullen. Maar zorg dat je erbij bent. Het programma begint om 21.30 uur!

 

Bas Nijhuis te gast bij Quick’20

 

Bas Nijhuis signeert op donderdag 7 december zijn spraakmakende boek ‘Niet zeiken, voetballen!’ bij Quick’20. Vanaf 21.00 uur is de internationaal topscheidsrechter samen met schrijver Eddy van der Ley van de partij in de kantine. Het bezoek van het duo bestaat uit de verkoop van het boek, een signeersessie en een fotomoment. Als klap op de vuurpijl voeren Nijhuis en Van der Ley een korte show op met vermakelijke anekdotes. ‘Niet zeiken, voetballen!’ vliegt over de toonbank en had na twee weken, naast zeer positieve recensies, de status van bestseller te pakken, met een top 3-notering in de Bestseller Top 60. Inmiddels is het boek toe aan de vijfde druk. Alle belangstellenden zijn welkom. Quick’20 maakt er tijdens deze clubavond een extra gezellige avond van met zanger Martin Ankoné en een andere bijzondere gast.

 

Over het boek

 

Voor het eerst in de voetbalgeschiedenis doet een actieve topscheidsrechter een boekje open over de communicatie met spelers, trainers, toeschouwers, bestuursleden en assistenten. In ‘Niet zeiken, voetballen’, op de markt gebracht door Voetbal Inside/Overamstel Uitgevers, neemt internationaal arbiter Bas Nijhuis (Enschede, 1977) de lezer letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Het levert een uniek en onthullend inkijkje op in de wereld van de arbitrage, pakkend opgetekend door auteur Eddy van der Ley.

 

Met een voorwoord van Willem van Hanegem.

 

Met even informatieve als hilarische anekdotes over wereldsterren als Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Luis Suárez, Mesut Özil en Nederlandse spelers en trainers als Jaap Stam, Mark van Bommel, Theo Janssen, Luuk de Jong, Memphis Depay, Dick Advocaat en Louis van Gaal.

 

Met verhalen van binnenuit over de 10-0 zege van PSV tegen Feyenoord, de bizarre aanval van een Ajax-hooligan op AZ-keeper Esteban, het afscheid van Vitesse-icoon Theo Bos, het ‘Hawkeye-doelpunt’ van Jeroen Zoet, de sensationele bekerwinst van PEC Zwolle op Ajax en de door matchfixing ontsierde wedstrijden die hij floot.

 

Met de gedetailleerde waarheid over de aangifte wegens mishandeling tegen zijn persoon, de schorsing die hij opgelegd kreeg vanwege de beruchte ‘balkonscene’ en over de beledigingen en bedreigingen waaraan hij met grote regelmaat wordt blootgesteld.

 

Nijhuis vertelt ook over de vele amateurclubs in Twente die hij in zijn jeugd floot, zijn ondernemerschap als eigenaar van een bakkerij, over zijn optredens als entertainer/spreker en over zijn diepgewortelde liefde voor dieren. De topscheidsrechter brengt dat alles met een grote dosis humor, zelfspot en respect.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube