Nieuws

Voorbeschouwing: Quick’20 speelt 7e thuiswedstrijd tegen Westlandia

vrijdag 1 december 2017 - 1e selectie


Het is voor de 1e selectie samen met iedere Quick-fan uitermate vervelend dat er tot nu nog geen competitiewedstrijd is gewonnen op de prachtige nieuwe natuurgrasmat van Sportpark Vondersweijde.

Alleen tegen EVV werd thuis 1 punt gehaald en ook in uitwedstrijden wist Quick’20 nog geen wedstrijd winnend af te sluiten en werd er gelijk gespeeld bij ADO’20, HBS en De Meern.

 

Het is nog niet zo lang geleden dat Quick’20 ook slecht aan de competitie begon. In het seizoen 2011-2012, het tweede jaar van de Topklasse, begon Quick met 4 nederlagen om daarna op 11 september 2011 met 3-1 thuis te winnen van WKE. Toen stond Quick evenals in dit seizoen op 4 punten uit 13. In de 21e wedstrijd werd er op 4 maart 2012 thuis wel met 1-0 gewonnen van HSC’21.

Quick haalde toen uit 30 duels 8 punten en degradeerde kansloos.

 

Het verschil met toen is dat iedereen in 2011 niet anders verwachtte na een ware uittocht van basisspelers die kozen voor geld bij andere “amateur” clubs. Quick’20 betaalt geen selectiespelers met uitzondering eventueel van een vrijwilligersvergoeding.

 

Dit seizoen zijn de verwachtingen na het vertrek van 3 spelers op cruciale posities niet hoog, daarentegen had niemand gedacht dat we de laatste plaats zouden bezetten met maar 4 punten.

Iedereen zegt het ook, het voetbal is zo slecht niet, we missen echter de finesse en zuiverheid die onze tegenstanders wel hebben en dat we bijna niet scoren is het grootste struikelblok om er punten bij te krijgen.

 

Laten we ons zondag spiegelen aan onze tegenstander Westlandia uit Naaldwijk,.

dat na een zeer slechte seizoenstart overeind is gekropen en van de onderste plaats is gestegen naar plek 13 met 14 punten. Scoren doen ze het hele seizoen al, alleen de vele tegentreffers gooiden roet in het eten voor een overwinning. Westlandia won de eerste wedstrijd, verloor er daarna zeven op rij, en is nu al 5 duels ongeslagen na 2 gelijke spelen en daarna 3 opeenvolgende overwinningen.

 

Waarom zou Quick’20 ook niet zo omhoog kunnen krabbelen? Tegenstander Westlandia is natuurlijk “in the winning mood”. Wat let onze jongens om ook in zo’n situatie terecht te komen. Daarvoor zijn voor de winterstop nog 3 mogelijkheden en de eerste kans om de eerste overwinning in de Derde Divisie te halen is zondag tegen Westlandia en dan meteen ook de eerste op eigen veld.

Niets is onmogelijk en Sinterklaas denk aan ons en tover 3 winstpunten uit de zak van Zwarte Piet. We zullen u zeer dankbaar zijn.

 

Ryan Snelders is door een spierscheuring niet meer inzetbaar dit jaar en Mart Schepers is voor één wedstrijd geschorst.

___________________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – Westlandia

Scheidsrechter                      : de heer    B.R. Annegarn
Ass.scheidsrechters             : de heren R. Miedema en A. van Stormbroek

 

___________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube