Nieuws

Quick’20 benut legio kansen niet en verliest met 0-1 van Dongen

maandag 20 november 2017 - 1e selectie


Quick’20 kwam goed uit de startblokken en had al na 9 minuten met 2-0 voor kunnen en moeten staan. Ballen lagen voor het intikken, maar er werd niets mee gedaan.

Zoals vaker in de voetballerij wordt er dan aan de andere kant wel gescoord. Na een grote dekkingsfout in de verdediging kwam aanvaller Kolkert van Dongen vrij voor de uitlopende doelman Felix van Berkel die hij met een fraaie stiftbal verraste en zo werd het na 10 minuten 0-1, wat uiteindelijk ook de onverwachte eindstand werd.

 

Zeker in de eerste helft was Quick’20 beter dan Dongen en creëerde het zeker 4 honderd procent kansen. Het is onbegrijpelijk te zien hoe de spelers van Quick’20 worstelen met de mogelijkheden die ze krijgen om een doelpunt te maken.

Het veldspel is wel minder dan een jaar geleden in november, het was gisteren meer dan voldoende om van Dongen te winnen. Na rust ging het spel wat meer op en neer en ook toen waren er zeker 3 geweldige scoringskansen.

 

Het is ook niet meteen één bepaalde speler die de kansen mist, zowel Dennis, Jeroen, Frank en Jasper-Ewout hadden hun kansen moeten benutten. Waaraan het ligt dat er niet wordt gescoord blijft een raadsel. Spelers die vorig jaar wel trefzeker waren, zijn dat nu niet. Het is net of dat kleine beetje lef ontbreekt en ja zo knaagt het ook aan het zelfvertrouwen van de spelers. Het geluk zit Quick ook niet mee, ja dat is normaal als je in de hoek zit waar de klappen vallen.

 

Ook gisteren werden goede periodes afgewisseld met minder goede. Over de hele wedstrijd gezien had Quick moeten winnen en als de trainer van de tegenstander zegt dat het een gestolen overwinning is dan is dat een schrale troost voor Quick’20, helaas win je er geen wedstrijd mee. Als Quick zo door voetbalt volgt de eerste overwinning vanzelf een keer hoor je de Quick supporters zeggen. Dat is hartstikke mooi, maar zolang er niet wordt gescoord terwijl er daarvoor legio kansen zijn dan wordt Quick’20 kampioen van de gemiste kansen, maar daarmee worden geen punten gehaald in de Derde Divisie.

Quick’20 staat na gisteren nog vaster op de 18e en laatste plaats in de 3e Divisie Zondag. Zondag gaat Quick op bezoek bij nummer 9 OJC Rosmalen.
Voor de winterstop volgen daarna in december nog 3 wedstrijden , met eerst Westlandia thuis, dan JVC Cuijk uit en op 17 december de laatste wedstrijd van dit jaar, thuis tegen
Jong De Graafschap.

Quick’20 – Dongen 0-1 (0-1)       Score: 10. Kolkert

Opstelling Quick’20:
Van Berkel, Sen (80 van Houten) Bökkerink, Snelders, Somi, Schepers, Stolker, van Breemen-Schneider, Pinna, Kemerink (70 Degenaar), Visscher (60 Eulderink).

 

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube