Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 Zaterdag 1 – RKSV 1

vrijdag 17 november 2017 - Senioren


Aankomende zaterdag speelt ons zaterdag 1 team de afsluitende wedstrijd in de eerste periode tegen RKSV uit Rijssen. Mochten Quick’20 zaterdag 1 deze winnend afsluiten dan is er nog altijd kans op het behalen van de eerste prijs van het seizoen.

 

RKSV is in de winning mood daar ze de laatste 2 wedstrijden hebben gewonnen en zij zijn vastberaden om deze lijn door te zetten. Het is aan de mannen van Jan Exel om hier een halt toe te roepen en zichzelf te belonen voor de goede start van het seizoen.

 

Quick’20 zaterdag 1 staat op een mooie 2de plaats met 16 punten uit 7 wedstrijden en dat zijn er 2 minder dan de koploper ON die hebben 18 punten uit 7 wedstrijden. ON zal er flink van balen dat ze afgelopen zaterdag de inhaalwedstrijd hebben verloren tegen SVVN, wij hopen dat ze nog altijd van slag zijn.

 

Mocht ON gelijkspelen dan is het nog altijd een hels karwei om de periode te behalen. Quick’20 zaterdag 1 moet dan met 6 doelpunten verschil winnen om de periode veilig te stellen. Bij verlies van ON en winst Quick’20 is de eerste periode een feit.

 

De ingrediënten zijn aanwezig om er een mooie pot van te maken. U bent dan ook van allen van harte welkom om Quick’20 zaterdag 1 aan te moedigen! Zij spelen om 15:00 uur op veld 4! Tot dan en laat ons juichen!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube