Nieuws

Het zesde “pakt” een terechte nederlaag uit bij UD.

maandag 13 november 2017 - Senioren


Vandaag wedstrijd nummer 6 van de competitie. Of is nu wedstrijd nummer 5? Vorige week met 7-0 winnen bij Eilermark en dan horen dat de tegenstander zich heeft terug getrokken. Geen 3 punten en dus nog maar 4 wedstijden gevoetbald. Het zei zo. Dus toch de 5e wedstrijd!!

 

Over naar de wedstrijd van vandaag. Uit naar Weerselo. We spelen tegen het vierde van UD. Dit is een “iets jongere” ploeg dan die van ons. De warming up voorloopt voorspoedig en tegen tien voor negen roept de scheids beide teams naar binnen voor een uitgebreide pasjes controle. Menigeen was wel blij om even de warmte van de kleedkamer op te zoeken. Het was gewoon waterkoud. Na deze plichtplegingen kunnen de teams het veld op en om iets over negenen blaast de leidsman voor eerst op zijn fluit. De wedstrijd is begonnen in de stromende regen. Gelukkig is er in Weerselo ook gedacht aan de supporters. Die kunnen droog staan onder de “overkapping” voor de kleedkamers. Dat is ook maar goed ook. Van het spel van beide teams wordt je nu ook niet echt warm. Laten we het er op houden dat er weinig bezieling is.  Na een klein kwartiertje volgt de eerste domper. Arends verlaat geblesseerd het veld en wordt vervangen door Nordkamp. De tweede domper volgt ook snel. We komen met 1-0 achter. Door persoonlijk falen staan we weer tegen en achterstand aan te kijken. We creëren zelf helemaal niets. Het enige waar we wel recht op hebben, maar niet krijgen is een penalty. Mitchel Boomkamp wordt in de zestien, op de achterlijn, even ordinair onderuit geschoffeld. Dit geeft gelijk ook het niveau aan van een aantal spelers van UD. Lomp en onbenullig. We gaan de rust in met een 3-0 achterstand. 3 persoonlijke fouten en 3 doelpunten tegen.

 

In de rust volgen een paar omzettingen om in  de 2e helft toch nog een positief resultaat te behalen. Zuurwelle komt voor Huitink en Wolbers vervangt Lewerissa. Met alle goede bedoelingen beginnen we aan de 2e helft. Helaas zit er vandaag niets in. Een van onze spelers geeft na de wedstrijd dan ook aan: “als je geen meter wil lopen voor een ander, dan wordt het niet wat”. Dit klopt dan ook wel. Ook de 2e helft is van een niet al te hoog niveau. UD gelooft het wel en wij kunnen vandaag gewoonweg niet beter. Eindresultaat een terechte 3-0 nederlaag. Wat hier de reden van is…. Dat laten we in het midden, maar er zijn op de 11e  van de 11e  een aantal spelers in de “zottenstad” gesignaleerd.

 

Volgende week zondag volgt er een wedstrijd tegen Saasveldia 5. Thuis om 10 uur. Vanuit de ziekenboeg komt er in ieder geval wel positief nieuws. Wesley Boomkamp is, na een langdurige blessure, bijna klaar voor zijn debuut onder de lat bij het zesde.

 

Opstelling het zesde:

“Neuer”, Wanink, Bijen (C), Tijdhof, Huitink (Zuurwelle/46), Arends (Nordkamp/14),

Van Veelen, Lewerissa (Wolbers/46), Weusthof, Agterbos en Mits Boomkamp

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube