Nieuws

Het zesde verliest zijn vierde wedstrijd nipt.

zaterdag 4 november 2017 - Senioren


Op een gure zondagochtend eind oktober voetballen we onze vierde wedstrijd van het seizoen. Thuis tegen NEO 6. Deze wedstrijd begint niet zoals gewoonlijk om 9 uur, maar om 10 uur. Ook krijgen we nog een uur extra rust omdat de tijd is verzet.

Met een redelijk fitte selectie beginnen we aan de warming-up. Deze verloopt voorspoedig en zo rond de klok van 10 uur beginnen we aan de 1e helft.

 

De 1e helft is er een met 2 gezichten. Binnen 5 minuten kruipen we door het oog van de naald, maar hadden we ook voor kunnen staan. Bij een actie van NEO volgt er een schot dat bij ons van de doellijn wordt gehaald. Direct daarop krijgen ook wij een levensgrote kans. Weusthof komt goed door op links. In plaats van breed te leggen op de geheel vrijstaande Roy Postma, schiet hij zelf tegen de keeper op. Daarna gaat het spel op en neer, met de vermelding dat NEO wel meer balbezit heeft. Halverwege de 1e helft komen we op achterstand. In 2einstantie wordt de bal binnengeschoten. Eigenlijk nog niets aan de hand. We voetballen zelf ook aardig mee. Het enige nadeel is dat het met rust wel 3-0 staat voor NEO. Daar waar wij de kansen niet benutten doen zij dat wel. Met een redelijke kater zoeken we de kleedkamer op.

 

In de rust wordt aangegeven dat er met iets meer passie moet worden gevoetbald. Met een aantal wissels: Bijen voor Steenbeeke, Wanink voor Huitink en Agterbos voor Roy Postma, beginnen we aan de 2e helft. Met strijd en passie gaan we aan de slag. Dit resulteert dan ook in een verkleining van de achterstand. 1-3. Helaas is dit van korte duur. Er wordt weer redelijk snel gescoord door NEO. Wederom 3 doelpunten verschil. We blijven vol overgave spelen, hierbij geven we wel ruimte weg, maar NEO doet er niets mee. We zetten steeds meer druk en NEO komt er niet echt meer uit en als ze er uit komen dan doen ze niets met de ruimte. Helaas voor ons levert het offensief niet het benodigde resultaat op. Met 2 doelpunten en 2 keer een bal op de lat, komen we niet verder dan 3-4. Helaas. Maar de 2e helft geeft de burger wel moed.

 

A.s. zondag een uitwedstrijd bij Eilermark, tegen het 3e team. Alleen het aanvangstijdstip is belabberd. 12.30 uur!!.

Maar ja nieuwe ronde nieuwe kansen.

 

Opstelling het zesde:

“Neuer”, Arends (Roy Postma/77), Gorter (C), Steenbeeke (Bijen/46), Huitink (Wanink/46), van Veelen

Lewerissa, Nordkamp, Weusthof, Roy Postma (Agterbos/46) en Boomkamp

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube