Nieuws

Quick’20 op bezoek bij UNA

vrijdag 3 november 2017 - 1e selectie


Quick’20 gaat a.s. zondag 5 november 2017 op bezoek bij UNA uit Veldhoven dat op de 2e plaats staat in de 3e Divisie Zondag. Aanvangstijd van de wedstrijd  is 14.30 uur.

UNA komt uit Veldhoven, een gemeente van plm. 45.000 inwoners die ligt ten westen van Eindhoven.

 

Hierna leest u tussen aanhalingstekens de voorbeschouwing op de wedstrijd die op de website staat van UNA.

“In het seizoen 2011-2012 speelden Quick’20 en UNA in de Topklasse voor het laatst tegen elkaar. Aanstaande zondag dus een hernieuwde kennismaking met de Twentenaren.

De zwart-witten uit Oldenzaal; een plaats met ongeveer 32.000 inwoners, waarvan scheidsrechter Björn Kuipers er één is, eindigde vorig seizoen op de vijfde plaats met 54 punten (67-57). Topscorer werd Rens van Benthem met 27 treffers. Van Benthem is er niet meer bij, want hij vertrok naar HHC Hardenberg. Hij was overigens niet de enige die de club van Sportpark Vondersweijde verliet. In totaal verdwenen acht spelers uit de selectie en kwamen er maar drie bij. Dat heeft blijkbaar gevolgen voor de prestaties in deze competitie.

Het team van trainer Michel Steggink (eerste seizoen) staat momenteel op de laatste plaats met vier punten. Het valt op dat er nog geen enkel duel werd gewonnen en er pas zes doelpunten werden gemaakt.

Afgelopen zondag verloren de zwart-witten met 2-0 van Jong Vitesse. Op zich zo slecht nog niet als je het resultaat van onze geelzwarten in Arnhem bekijkt. Die wedstrijd willen we eigenlijk zo snel mogelijk vergeten.

Afgelopen zondag hebben de mannen van Jeroen van Bezouwen zich enigszins hersteld door de winst op Dongen.

De weg omhoog moet voortgezet worden en dan kan Quick’20 zomaar roet in het eten gooien, want het is niet de eerste keer dat UNA over een “rode lantaarn” struikelt.”

______________________________________________________________________

De tekst op de site van UNA is duidelijk.
UNA wil na 1 jaar 2e Divisie graag zo snel mogelijk terug naar dat niveau en het technisch beleid van de vereniging is daar ook helemaal op ingericht. De weg omhoog is al aardig ingezet met de 2e plaats op de ranglijst in de 3e Divisie. Jong Vitesse heeft evenals UNA 25 punten uit 10 wedstrijden, maar het doelsaldo van plus 23 is beter dan de 13 van UNA. Dat verschil is veroorzaakt door de 5-0 nederlaag van UNA twee  weken geleden bij de koploper.

 

Quick’20 heeft dit seizoen meer dan in andere jaren al in de beginfase van het seizoen te maken met veel schorsingen en blessures van vaste basisspelers. Dan wordt het lastig om in de ideale opstelling te kunnen spelen. Toch laten ook de “voorlopige” invallers zien dat ze dat hoge niveau aankunnen en doen ook zij er alles aan om Quick’20 de 1e zege te bezorgen.

 

Quick’20 is sinds afgelopen zondag de enige ploeg in de 3e Divisie die nog wacht op de 1e overwinning. Wie de laatste 2 thuiswedstrijden heeft gezien kan haast niet anders dan concluderen dat een snelle positieve ommekeer niet kan uitblijven. Het spel wordt beter, alleen

wordt dat nog niet beloond in de vorm van doelpunten en dan ook nog meer dan de tegenstander om de eerste “driepunter” te scoren. Tegen EVV en Jong Vitesse werd prima gevoetbald en dat geeft veel vertrouwen voor de rest van deze competitie.

 

Met dit in het achterhoofd moet het mogelijk zijn te winnen in Veldhoven.
SUCCES en SCOOR ZE.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube