Nieuws

Erik ten Veldhuis voorgedragen als bestuurslid Facilitaire Zaken

donderdag 2 november 2017 - Algemeen


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 6 november aanstaande wordt Erik ten Veldhuis door het bestuur voorgedragen als kandidaat bestuurslid Facilitaire Zaken.
Erik is 52 jaar, afkomstig uit Berghuizen waar hij ook tot zijn 35ste heeft gevoetbald, getrouwd met Inge en vader van een dochter en zoon. Sinds het lidmaatschap van zoon Jort ten Veldhuis (nu JO15-1) is Erik betrokken bij de club. Zijn vader is in het verleden veel meer bij Quick’20 betrokken geweest. De afgelopen twee jaar is Erik coördinator van de organisatie van het Internationale U11-toernooi wat elk jaar plaatsvindt bij Quick’20 tijdens het Spetterende Slotweekend. Erik is commercieel directeur van Pré Pain.
Voor Erik is het een mooie uitdaging om op bestuurlijk niveau de verbindingen binnen de facilitaire club zoals de kantine-, accommodatie en kledingcommissie optimaal te laten werken en daarmee bij te dragen aan de doelstellingen van en voor een gezonde vereniging die middenin de maatschappij staat.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube