Nieuws

Quick’20 verliest met 0-2 in goede partij van koploper Jong Vitesse

dinsdag 31 oktober 2017 - 1e selectie


Er waren plm. 250 toeschouwers aanwezig en die zagen dat Quick’20 goed uit de startblokken kwam tegen nr. 1 Jong Vitesse.

 

Het lukte Quick helaas niet te stunten tegen de beloften van Jong Vitesse. Quick was de eerste helft de bovenliggende partij en kreeg ook kansen om te scoren, maar weer lukte het niet de bal tussen de doelpalen in het net te krijgen. Taner Sen kwam 2 x goed mee naar voren, zijn voorzetten hadden een beter lot verdiend.

 

Ruim twintig minuten wist Quick’20 de talenten van Vitesse van scoren af te houden.

Jong Vitesse sloeg vanuit de omschakeling toe en deed dat zo snel en effectief dat de 19 jarige topscorer Lars ten Tije zijn eerste kans direct benutte en de 0-1 scoorde.

 

Na het openingsdoelpunt bleef het vervolgens lange tijd bij die 0-1, ondanks dat Quick’20 duidelijk de betere ploeg was en ook mogelijkheden kreeg op de gelijkmaker met kleine kansen voor Jeroen Visscher en Mart Schepers en een zeer grote kans voor Dennis Kemerink die de bal miste die voor het inschoppen klaar lag.

 

Na rust ging het duel meer gelijk op. Quick’20 slaagde er niet meer in hoog druk te zetten en Jong Vitesse kwam beter in de wedstrijd. Dat resulteerde tien minuten voor tijd in de 0-2 en de doelpuntenmaker was wederom ten Tije. Quick toonde ook in de 2e helft veel inzet en had het geluk ook niet mee, maar ja dat is schijnbaar het lot van een ploeg uit de onderste regionen dat alles dan tegenzit.

Trainer Joseph Oosting van Jong Vitesse was niet tevreden met zijn ploeg, die door Quick agressief en scherp werd vastgezet. ,,We kwamen er niet goed uit, ik miste de energie en de power van vorige week.”

De trainer van Quick’20 kan tevreden zijn met het spel van zijn ploeg. Zo spelend kan de 1e overwinning niet lang meer uitblijven. Alleen zal er wel meer gescoord moeten worden anders wordt het heel moeilijk om de broodnodige punten te pakken.

Quick’20 staat na gisteren alleen op de 18e en laatste plaats in de 3e Divisie Zondag. Zondag gaat Quick op bezoek bij nr. 2 UNA te Veldhoven, bij Eindhoven.

Quick’20 – Jong Vitesse 0-2 (0-1)       Score: 22. Ten Tije 0-1, 83. Ten Tije 0-2

Opstelling Quick’20: Van Berkel, Sen (85 van Houten) Bökkerink, Kamp, Somi, Schepers, Stolker, van Breemen-Schneider, Degenaar (60 Pinna), Kemerink Visscher (77 Korkis).

 

Foto’s Rober Molnar: Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube