Nieuws

Quick’20 ontvangt koploper Jong Vitesse

vrijdag 27 oktober 2017 - 1e selectie


Quick’20 speelt a.s. zondag 29 oktober 2017 om 14.00 uur de 2e achtereenvolgende thuiswedstrijd met nu als tegenstander Jong Vitesse, dat de ranglijst aanvoert in de 3e Divisie Zondag.

 

Koploper Jong Vitesse won afgelopen zondag ruim met 5-0 thuis op Papendal van UNA dat voor de aftrap nog bovenaan stond. Na die winst zijn de beloften uit Arnhem gestegen van de 2e naar de 1e plaats en staan door een beter doelsaldo nu voor UNA. Van de 9 wedstrijden zijn er 7 gewonnen en is er maar 1 verloren op 8 oktober thuis op Papendal met 1-2 van OJC Rosmalen, de nr. 10 op de ranglijst. Ook werd er gelijkgespeeld tegen de nr. 13 Blauw Geel’38. De beloften uit Arnhem scoorden in 9 wedstrijden liefst 26 keer en incasseerden maar 5 tegentreffers.

 

Jong Vitesse is hard op weg om na de degradatie binnen 1 jaar terug te keren in de 2e Divisie.

De ploeg degradeerde evenals buurtgenoot Jong FC Twente afgelopen seizoen uit de Tweede Divisie en beide ploegen waren aanvankelijk allebei ingedeeld in de 3e Divisie Zaterdag.

Omdat Magreb’90 met financiële ondersteuning van de KNVB wel op zaterdag wou spelen kon Jong Vitesse op zondag spelen. Helaas speelt Jong FC Twente gewoon op zaterdag.

 

In welke opstelling Quick’20 verschijnt is moeilijk te voorspellen. Door een blessure van Ryan Snelders en schorsingen van Jelle Leenders en Tim Zwienenberg gaat het elftal met een andere opstelling het veld in dan bij aanvang van dit seizoen.

Dat dit niet meteen nadelig uitvalt bleek afgelopen zondag wel tegen EVV.

Quick heeft toen voor het eerst aan een overwinning geroken dit seizoen. De jongens waren er dichtbij, kwamen wel op een 1-0 voorsprong, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Het toen vertoonde spel geeft de supporters alle vertrouwen voor de toekomst, want het deed weer denken aan het goede spel in het vorige seizoen.

 

Quick’20 beschikt over een brede selectie en elke wijziging betekent niet automatisch een verzwakking. Degenen die normaliter geen basisplaats hebben zullen hun kans zondag opnieuw grijpen om te tonen dat ze 3e Divisiewaardig zijn.

 

Jongens laat zien dat je ook tegen de absolute favoriet niet kansloos bent en wie weet gaan we dan de 1e overwinning vieren en kunnen we volgende week met een optimistische instelling afreizen naar nr. 2 UNA in Veldhoven.

__________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – Jong Vitesse

 

Scheidsrechter                     : de heer    V.S. Ris

Ass.scheidsrechters             : de heren R.C.H. van Rijn en J.A. te Lindert

__________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube