Nieuws

Sterke tweede helft zorgt voor de 3 punten voor Zaterdag 1

donderdag 26 oktober 2017 - Senioren


Afgelopen zaterdag was de eerste derby een feit! Juliana’31 stond op het programma en waar voor 2 jaar geleden de basis werd gelegd voor het kampioensschap is dat nu nog te vroeg in het seizoen om hier überhaupt over na te denken.

 

Rond 14.30 startte de wedstrijd en in tegenstelling tot de vorige wedstrijden hadden we niet direct een overwicht. De eerste kans die we noteerde was in de 3de minuut. Een mooie vrijtrap van Juliana belande op de paal en de rebound werd over geschoten. Pas in de 10de minuut kwam de eerste kans van Quick’20 op papier te staan. Na een mooie dieptepass van Robin Hoogma kwam Milan Braam alleen voor de keeper. Hij lobte de bal echter net naast het doel. Quick’20 probeerde mee te voetballen maar Juliana was gelijkwaardig en had het meeste balbezit.

 

In de 19de minuut konden we pas de 2de kans noteren. Een mooie een-twee tussen Jesse Olde Monnikhof en Milan Braam bracht Jesse in een schietpositie, zijn schot werd echter door een verdediger van richting veranderd.

 

Van de 20ste tot de 44ste minuut gebeurde er niet veel en dacht iedereen al aan de thee. Echter kwam plots een middenvelder van Juliana alleen voor Sander Vis te staan. Sander redde bekwaam waardoor de mannen van Jan Exel met een brilstand gingen rusten.

 

In de rust werd iedereen even op zijn plaats gezet door de trainer en werd er verteld dat er hoger druk gezet moest worden en het baltempo omhoog moest. De tweede helft begon dan ook een stuk aantrekkelijker voor Quick’20 dan de gehele eerste helft was. Marc Leijdekkers kwam in de 46ste minuut alleen voor de keeper, zijn schot werd knap gered. In de 48ste minuut was de voorzet van Jurriën Mulder op maat en kopte Bob Snijders net naast. In de 59ste minuut was het raak! Jesse Olde Monnikhof zette druk op de laatste man die moeite had met de controle. Hij veroverde de bal en gaf met een mooi hakje de bal mee aan Milan Braam. Hij omzeilde de keeper en schoot knap binnen. De 0-1 werkte als een bevrijding.

 

Het spel werd beter en het tempo ging nog verder omhoog. Juliana had moeite het spel bij te houden en de kansen kwamen voor Quick’20. In de 60ste minuut werd Jurriën Mulder gewisseld voor Florian Boitelle en met hem kwam er veel dreiging aan de linkerkant. Vanaf de 60ste tot de 82ste minuut hadden Florian Boitelle, Robin Hoogma, Tim Kemper (die in de 77ste minuut in het veld kwam voor Jesse Olde Monnikhof) het vissier nog niet op scherp staan. In 84ste minuut was het raak. Milan Braam had een mooie actie en zette strak voor. Florian Boitelle kon de 0-2 binnen schuiven en zijn eerste doelpunt van het seizoen gaan vieren!

 

In de 87ste minuut was er misschien wel de mooiste actie van de wedstrijd een mooie een twee tussen Florian Boitelle en Milan Braam bracht Marc Leijdekkers in stelling. Zijn schot ging rakelings over. In de 92ste minuut was het over en uit voor Juliana. Tim Kempers maakt zijn eerste doelpunt van het seizoen na een mooie voorzet van Marc Leijdekkers. De eindstand 0-3 stond op papier, daar er geen scorebord was!

 

Volgende week zaterdag speelt Quick’20 Zaterdag 1 haar 3de thuiswedstrijd om 15.00 uur tegen DES.

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube