Nieuws

Ideeënbus voor 100-jarig jubileum Quick’20

dinsdag 24 oktober 2017 - Algemeen


Quick’20 bestaat in 2020 honderd jaar. Vanzelfsprekend gaat dit eeuwfeest op passende, feestelijke en grootse wijze gevierd worden. Er is reeds een jubileumcommissie geïnstalleerd en tijdens de eerste bijeenkomsten zijn er al tal van ideeën op tafel te komen. En ook de brainstormsessie in juni vorig jaar heeft al veel opgeleverd. Toch kunnen we ons voorstellen dat jullie ook nog ideeën hebben, of misschien wel plannen hoe we in de aanloop naar het jubileumjaar mooie acties kunnen organiseren die het nodige geld in het laatje brengen. Want dat een jubileum geld kost, is zeker.
Daarom hebben we vanaf heden op onze website een ideeënbus. Heb je een idee? ‘Gooi het in de bus’. Maar natuurlijk mag je ook één van de leden van de jubileumcommissie persoonlijk aanspreken.
Met jubelende groet,
Engelbert Heideman
Coordinator jubileumcommissie Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube