Nieuws

Quick’20 ontvangt zondag EVV uit Echt (L.)

vrijdag 20 oktober 2017 - 1e selectie


Quick’20 speelt a.s. zondag 22 oktober 2017 om 14.00 uur de 4e thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 tegen EVV, de nr. 5 op de ranglijst.

 

Quick’20 verloor afgelopen zondag van Hercules met 2-0, de ploeg waarvan EVV een week eerder won met 2-1. Heel vervelend was dat aanvoerder Ryan Snelders in Utrecht geblesseerd uitviel en vanwege een zware schouderblessure langdurig aan de kant staat.

 

Quick’20 heeft na 8 wedstrijden helaas nog geen wedstrijd gewonnen en staat op de 17e plaats met 3 punten uit 3 gelijke spelen en 5 doelpunten voor en 14 tegen.

EVV staat 5e met 16 punten en 5 x winst, 1 x gelijk, 2 x verlies en 8 goals voor en 6 tegen.

 

EVV heeft een ijzersterke verdediging met voor het 9e achtereenvolgende seizoen de 37 jarige Belg Michel Vercruysse in het doel. Met zijn 37 jaar is hij een routinier die zijn vak verstaat en ook dit seizoen weinig treffers toelaat. Quick’20 heeft uiteraard Felix van Berkel als betrouwbare sluitpost.

 

Quick’20 komt dit seizoen nog niet toe aan het prachtige spel dat de afgelopen 2 jaar vriend en vijand verraste. Natuurlijk is er noodgedwongen wel wat veranderd in de opstelling door het vertrek van 3 waardevolle basisspelers. Dat neemt niet weg dat het voetballend toch beter moet kunnen. Quick speelt geregeld goede periodes in een wedstrijd, het kwartje wil nog niet vallen om een duel over de volle 90 minuten winnend af te sluiten. Er wordt te weinig gescoord, de trainingen bieden alle hoop op beter. Het positieve keerpunt kan ook niet uitblijven, de tijd dringt wel als we niet teveel punten achter willen komen op de boven ons staande teams.

 

Iedereen snakt naar een overwinning en dat moet toch een keer lukken. De tegenstander is niet de makkelijkste, maar in de 3e Divisie kom je geen tegenstander tegen waarvan je eenvoudig wint.

 

Op de site van EVV staat o.a:

“We vinden Quick’20 terug op de voorlaatste plaats met drie remises en vijf nederlagen. De ploeg zal er dus alles aan doen om zondag de eerste winst te pakken. EVV is gewaarschuwd!”.

 

Aan de inzet van Quick’20 ligt het niet en een overwinning tegen EVV zal een mooie opsteker zijn met 2 loodzware wedstrijden voor de boeg tegen de nummer 2 Jong Vitesse volgende week zondag 29 oktober thuis en koploper UNA op 5 november uit.

_______________________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – EVV

Scheidsrechter                     : de heer    N.H.H.J. Tunnissen

Ass.scheidsrechters             : de heren G. van Mun en B.B.G. ten Berge

_______________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube