Nieuws

Vacatures – bestuur Quick’20

woensdag 18 oktober 2017 - Algemeen


Na ruim 6 jaar als bestuurslid commercie en communicatie te hebben gefungeerd heeft Bas Wolters aangegeven bij de komende ALV van 6 november a.s. niet meer herkiesbaar te zijn. We zijn dus samen op zoek naar een goede vervanger van Bas op de functie van bestuurslid commercie en communicatie. Zie via de link in ieder geval het profiel. Je kunt Bas ook zelf bellen 06-20540106 of mailen via commercie@quick20.nl
Ook heeft Frank Weusthof aangegeven de functie van bestuurslid Vrijwilligers toch niet te kunnen combineren met zijn eigen werk en privé-zaken. Helaas maar ook voor hem zoeken we een goede vervanger die oa de commissies vrijwilliger, activiteiten en normen en waarden aanstuurt. Zie via de link ook hier het profiel. Je kunt Frank ook zelf bellen 06-51966059 of mailen frankweusthof@outlook.com
Ken je mensen die dit zouden kunnen of willen of ben je er wellicht zelf in geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard Heskamp via voorzitter@quick20.nl.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube