Nieuws

Quick’20 verliest niet alleen bij Hercules, maar mist ook Ryan Snelders plm. 6 weken

maandag 16 oktober 2017 - 1e selectie


Naast het 5e verlies in 8 acht wedstrijden kreeg Quick’20 gisteren een nieuwe domper te verwerken door de langdurige uitschakeling van aanvoerder Ryan Snelders vanwege een ernstige sleutelbeenblessure waarvoor een herstelperiode staat van 6-8 weken.
Ryan was dit seizoen al eerder korte tijd geblesseerd. Laten we hopen dat het voor hem bij deze blessures blijft en dat hij na zijn rentree de rest van de competitie blessurevrij blijft.
Ryan je zult de jongens vast ook buiten het veld geestelijk kunnen steunen op weg naar de eerste overwinning en meer punten in de toekomst en Quick’20 wenst je een goed herstel.

Kunnen we zonder Ryan? Niemand is onmisbaar, maar zijn gemis zal zeker merkbaar zijn in het veld. Dit kunnen we er nu niet bij hebben in een periode dat alles tegenzit; blessures, schorsingen door rode kaarten en weinig punten en doelpunten voor.

Quick’20 heeft wel aan kwaliteit ingeboet ten opzichte van de afgelopen 2 seizoenen door het vertrek van 3 belangrijke spelers in achterhoede, middenveld en voorhoede. Dit is ook niet meteen op te vangen, feit is wel dat meerdere spelers die afgelopen seizoen wel scoorden dat nu niet meer doen.
Voor trainers en de spelers zelf is het belangrijk de oplossing te vinden voor het lage puntentotaal op dit moment. Voetballen kunnen we niet verleerd zijn en natuurlijk is er 100% inzet, ergens moet er toch wat verbeterd kunnen worden, zodat we langzaam uit de onderste regionen omhoog kruipen.
Al met al een schone taak voor jullie, geloof in betere tijden, dan komen de resultaten en goals vanzelf.

Uw verslaggever was gisteren zelf niet bij de wedstrijd.
Wel heeft hij vernomen dat de zege van Hercules met 2-0 op Quick’20 verdiend was en dat er in de rust signalen kwamen dat het heel moeilijk zou worden om minimaal één punt te halen. Op basis van de 2e helft verloor Quick’20 en was het wederom keeper Felix van Berkel die Quick’20 (aanvankelijk) op de been hield.

Nu volgen er 2 zware thuiswedstrijden tegen teams uit het bovenste rijtje op de ranglijst. Zondag komt nr. 5 EVV op bezoek en een week later nr. 2 Jong Vitesse.
Opstelling Quick’20:
Van Berkel, Schepers, Snelders (88 Leenders), Bökkerink, Somi, Stolker, Kamp, Visscher, Pinna, Kemna (72 Sen), Degenaar (60 Korkis).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube