Nieuws

Wie wordt CLUBHELD 2017?

woensdag 11 oktober 2017 - Algemeen


Vanaf 27 september jl. is het Algemeen Dagblad in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging en maak zelf kans op een lotenpakket t.w.v. € 50,00.

Quick ’20 ondersteunt deze actie en roept iedereen op een clubheld voor te dragen dan wel te stemmen op reeds genomineerde vrijwilligers. Om in aanmerking te komen voor een prijs, moet zo’n vrijwilliger minimaal vijftig stemmen ontvangen. Klik op www.clubheld2017.nl

Stemmen kan tot en met 31 oktober. Op 6 november worden alle regiowinnaars bekendgemaakt.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube