Nieuws

De ‘Gouden Boeskool’, dé Vrijwilligersprijs van Oldenzaal

woensdag 11 oktober 2017 - Algemeen


Op donderdag 7 december is het al weer zover, de uitreiking van de ‘Gouden Boeskool’, dé Vrijwilligersprijs van Oldenzaal, in Stadstheater de Bond.

Ieder jaar wordt, rond de Internationale Vrijwilligersdag, de Vrijwilligersprijs Oldenzaal uitgereikt. Met deze prijs wil de gemeente Oldenzaal het lokale vrijwilligerswerk waarderen, erkennen en stimuleren. De Vrijwilligersprijs Oldenzaal kan worden gewonnen door alle organisaties of verenigingen die vrijwilligerswerk uitvoeren ten behoeve van de gemeente Oldenzaal. Vanuit de voorgedragen organisaties of verenigingen worden er drie genomineerd voor de Vrijwilligersprijs Oldenzaal. Genomineerde organisaties winnen € 200, – die ze kunnen gebruiken voor de erkenning en waardering van eigen vrijwilligers.

Uit de drie genomineerden wordt één winnaar gekozen. De winnaar neemt de hoofdprijs in ontvangst, bestaande uit een “Gouden Boeskool” en een geldprijs van € 1.000, -. Het is de bedoeling dat daarvan € 750, – gebruikt wordt voor de waardering van eigen vrijwilligers en € 250, – moet aan een zelfgekozen lokaal GOED DOEL worden geschonken.

Ken jij zo’n bijzondere, inspirerende vrijwilliger die een voorbeeld vormt voor andere vrijwilliger, die uitblinkt in het vrijwilligerswerk? Draag ze dan voor aan de jury! Of vind je een bepaalde organisatie echt uitspringen wat betreft de omgang en het werken met vrijwilligers, draag deze organisatie voor!

Op de website van Impuls (www.impuls-oldenzaal.nl) staan de formulieren waarmee vanaf maandag 9 oktober tot en met donderdag 2 november 2017 een organisatie of een bijzondere vrijwilliger kan worden voorgedragen voor een prijs. Voordracht is alleen mogelijk via deze website. Voordragen kan tot 2 november 2017!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube