Nieuws

Quick ’20 JO17-1 wint zijn eerste wedstrijd van de competitie.

maandag 9 oktober 2017 - Jeugd


 

Zaterdag speelde Quick ’20 JO17-1 zijn 3de wedstrijd alweer van het seizoen 2017-2018. Na de 1ste  wedstrijd uit bij ATC ’65 met 4-1 te hebben verloren en de 2de wedstrijd met 1-7 tegen de Flevoboy was het team onder leiding van Tom ter Bruggen nog nadrukkelijk opzoek naar de eerste punten. Het team kamt al een paar weken met blessures waardoor het nog niet 1 wedstrijd op volle sterkte kon spelen. Ook vandaag waren er weer problemen in het team door het ontbreken van de keeper Jelle, die vorige week een rode kaart kreeg, Koen die nog geblesseerd is aan zijn enkel en Sam die goed op de terug weg is maar nog niet kon mee spelen. Wel een licht puntje was dat Jesse weer op de bank zat en deze wedstrijd weer speel minuten mocht maken. Daar waar Quick ’20 met 0 punten vertrok naar Schalkhaar begonnen zij ook met 0 punten aan de wedstrijd. Het ging dus wel degelijk ergens om vandaag.

 

Quick ’20 JO17-1 begon goed aan de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren duidelijk voor de gasten. Er kwamen een paar goede kansen uit het goede en snelle spel. Het werd echter niet afgemaakt en dat zorgde dat Schalkhaar meer invloed kreeg op de wedstrijd. Dit zorgde weer voor de onrust op het middenveld wat we al vaker zagen dit seizoen. Schalkhaar wist hier nog geen kansen uit te halen. Tot het moment dat Luuk geen andere oplossing zag dan een overtreding te maken op een aanvaller van Schalkhaar en de Scheidsrechter gaf terecht een penalty. Maar dat Schalkhaar niet lekker aan de competitie begint werd duidelijk gemaakt door de goed keepende Joren Haafkes die de geschorste Jelle verving. Hij stopt de penalty overtuigend. Niet veel later moet Tom gewisseld worden door een nare situatie door een harde klap op de borst. Jesse maakt eerder dan gepland zijn rentree maar kan daarna niet voorkomen dat Schalkhaar via een prachtig schot toch de 1-0 kan maken. Dit is ook de rust stand.

 

Na rust start Quick ’20 ongewijzigd in de opstelling. Quick komt duidelijk veel fanatieker de kleedkamer uit want ze bepalen direct weer de wedstrijd. Quick is speelt nu met de wind mee en dat zorgt dat de bal soms nog sneller naar voren gaat. Dit resulteert in de 67ste minuut in een goal van Max. De bal komt eerst voor de goal maar rolt nog even door omdat niemand het hem er intrapt of wegwerkt. Max is scherp en weet de bal wel binnen te werken.  Nu het weer gelijk is zet Quick nog een tandje bij en zet het team aanzienlijk om. Dit resulteert in een zwaar slot van de wedstrijd voor Schalkhaar. Het resulteert pas in de aller laatste seconden in een goal van Luuk. Joost gebruikt zijn snelheid goed en weet de bal voor de goal te krijgen. Als de verdediger de voet niet tegen de bal krijgt weet Luuk de bal nog wel te raken en schiet hem hard in.

 

Na drie wedstrijd heeft Quick ’20 JO17-1 nu 3 punten maar de eerste overwinning smaakt goed. Volgende week spelen we thuis tegen LAC Frisia uit Leeuwarden. Dan gaan we weer alles op alles zetten om dit gevoel vast te houden. We spelen om 14:30 op ons eigen sportpark. Kom vooral kijken en ons aanmoedigen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube