Nieuws

Doet jouw team ook mee met de Wildactie?

maandag 9 oktober 2017 - Algemeen


Beste Quick-teams,

Mocht jouw team het leuk vinden om zaterdag 23 december aanstaande ook mee te lopen met onze jaarlijkse Wildactie, meld je dan voor 1 november bij Jos Damink daminkjos@gmail.com

Dit jaar wordt de Wildactie voor de 52e keer gehouden. Minimaal tien groepen lopen door de straten van Oldenzaal om deur tot deur lootjes a € 0,50 te verkopen voor leuke prijzen zoals haantjes, harde worsten, bakbloedworsten, bakleverworsten, rookworsten en kerstbroden. Elke groep krijgt op de auto een geluidsinstallatie met gezellige kerstmuziek. Van tevoren krijg je een wijk toegewezen.

Ook bij de Supermarkten kunnen groepen staan. Na afloop is er een gezellige samenzijn in ons clubgebouw waar, onder het genot van een drankje en een broodje hamburger, de loten die over zijn worden verkocht… daarbij heb je altijd prijs. De opbrengst komt ten goede aan de Jeugdafdeling van Quick’20. Wordt het dit jaar, de zaterdag voor Kerst, een megaknaller?

Doen jullie ook mee?

 

Jos Damink

Organisatie Wildactie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube