Nieuws

Quick’20 – Be Quick 1887 Zaterdag 7 oktober 19.00 uur

vrijdag 6 oktober 2017 - 1e selectie


De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagavond 7 oktober 2017 om 19.00 uur. Dit is de 1e competitiewedstrijd op het vernieuwde hoofdveld van natuurgras waarbij de lampen worden ontstoken van de fraaie lichtinstallatie met 8 lichtmasten. Bij heel veel regen kan eventueel uitgeweken worden naar veld 2 waarop uitstekend kunstgras ligt en dat ook is voorzien van een lichtinstallatie.

 

Vorig seizoen begonnen Be Quick 1887 en Quick’20 beter aan de competitie dan dit jaar.

Na 10 wedstrijden stond Quick’20 op de 2e en Be Quick op de 3e plaats van de ranglijst.

In deze jaargang 2017-2018 zijn beide teams de eerste 6 wedstrijden niet goed gestart.

Be Quick 1887 heeft wel het dubbele puntenaantal dan Quick’20 met 6 punten tegenover 3.
Be Quick heeft al 2 wedstrijden gewonnen, terwijl Quick’20 nog steeds op de eerste zege wacht en na 6 wedstrijden is de stand op de ranglijst, de 13e plaats voor de Groningers en de 16e voor de Oldenzalers. Feit is wel dat er in beide teams in het eerste elftal meerdere wijzigingen zijn opgetreden in vergelijking met afgelopen seizoen en daaruit is misschien te verklaren dat beide teams minder punten hebben vergaard na 6 duels dan in dezelfde fase vorig jaar.

 

De wedstrijden tussen Quick’20 en Be Quick 1887 zijn altijd echte reclame voor het amateurvoetbal met veel doelpunten. In de laatste 3 seizoenen was de balans in evenwicht en wonnen de teams allebei 3 x, één keer uit en twee keer thuis. Quick’20 zal zich zeker willen revancheren voor de zware 5-1 nederlaag op 2 april 2017 in de laatste onderlinge ontmoeting in de uitwedstrijd.

 

Het wordt hoog tijd dat Quick’20 eindelijk de 1e overwinning behaalt in deze competitie en het liefst met goed voetbal. Noodzakelijk is dit niet direct, effectiviteit verdient in dit stadium de voorkeur boven schoonheid. Het zou ook een geweldige opsteker zijn voor de tobbende thuisploeg als eindelijk die hatelijke nul achter het aantal winstpartijen verdwijnt.

 

Het volgende trio leidt de wedstrijd  Quick’20 – Be Quick 1887

 

Scheidsrechter                     : de heer    M.J. Nagtegaal

Ass.scheidsrechters             : de  heren R.D. Reinds en L. Faber

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube