Nieuws

Quick’20 ZA1 verliest dubbel

maandag 2 oktober 2017 - Senioren


Afgelopen zaterdag moest Quick’20 Zat.1 aantreden tegen een van de titelkandidaten ON uit Almelo. De mannen van Jan Exel hadden de week ervoor scherp getraind en het vertrouwen was groot om met een goed resultaat uit Almelo huiswaarts te keren.

 

In de eerste minuut kreeg Marc Leijdekkers direct een mogelijkheid om het doel van ON onder vuur te nemen, echter werd zijn schot uitstekend geblokt. De wedstrijd was onrustig, ON zakte ver in maar was zeer scherp in de counter. Via uitstekende lange ballen zetten ze de verdediging van Quick’20 steeds onder druk. In de 6de minuut leidde dit tot de 1-0 voor ON.

 

In de 11de minuut trof het noodlot Joris Snijders hij kwam naar een fair duel verkeerd op zijn arm terecht met als resultaat een sleutelbeen breuk. ON dank voor de goede opvang en Joris Snijders veel succes met het herstel van deze vervelende blessure. In de 12de minuut werd Joris Snijders dan ook vervangen door Tim Kempers.

 

Quick’20 was zoekende en kon geen antwoord vinden op het fysieke en directe voetbal van ON, dit leidde na een fout in de verdediging tot de 2-0. Gezien het spelbeeld op dat moment een verdiende tussenstand. Na de 2-0 ging Quick’20 anders voetballen, wonnen meer duels, combinaties werden weer aan gegaan en ON kwam moeilijk onder de druk uit van Quick’20. Dit leidde in de 30ste minuut tot een schot van Robin Hoogma waar de keeper zijn uiterste best moest doen om de bal te keren. In de 35ste minuut was wellicht de mooiste aanval van de wedstrijd over vele schijven met vaak 1 keer raken werd ON helemaal zoek gespeeld en kwam de bal via Marc bij Tim, hij miste echter de scherpte en de bal vloog voorlangs het doel. Quick’20 merkte dat er iets te halen viel en bleef vol druk houden op de verdediging van ON. In de 40ste minuut kwam er een mooie combinatie op gang via Milan Braam en Tim Kempers, de bal belandde bij Jurriën Mulder en hij werd onreglementair van de bal gezet, gevolg een penalty die hij zelf zeer koel benutte 2-1. Vlak voor rust dacht iedereen dat de 2-2 viel, na een mooie strakke voorzet van Jurriën Mulder kopte Willem Kienhuis net naast.

 

De ruststand was 2-1 maar Quick’20 merkte dat we volop in de wedstrijd zaten en dat was vanaf het fluitsignaal goed te zien. Direct na rust was er een corner van Jurriën Mulder die in de 16 bleef hangen. Via vele benen en halve schoten kwam de bal bij toeval in de handen van de keeper terecht.

 

In de minuten na deze kans bleef Quick’20 vol druk houden op de verdediging en leidde dit tot kansen van Milan Braam werd goed verdedigd toen hij dacht 1 op 1 de 16 in te lopen, Engin Demir knap schot die net op tijd werd geblokt. Verder werd verdween een schot van Jurriën Mulder net naast de verkeerde kant van de paal en kopte Willem Kienhuis de bal vanuit een corner goed terug naar Tim Kempers, zijn schot verdeel ook net naast de paal. Jesse Olde Monnikhof schoot een bal strak binnen maar de keeper redde deze ook bekwaam.

 

In de 75ste minuut was het raak! Een wereld pass van Bob Snijders kwam terecht bij Tim Kempers die uitstekend binnen schoot! De meest belachelijke en schandaleuze beslissing van de middag werd genomen. Buitenspel en geen doelpunt. Dit was echt te erg voor woorden en de grensrechter en scheidsrechter mogen zich echt de ballen uit de broek schamen.

 

Quick’20 was even van slag en dit leidde in de 77ste minuut in een uitval die goed werd afgerond door ON, maar hoe onverdiend kan iets zijn. Na de 3-1 kwam Quick’20 weer in het ritme en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Vele kansen van o.a. Robin Hoogma, Jesse Olde Monnikhof en Tim Kempers werden helaas gemist tot in de 93ste minuut een steekbal van Mark Leijdekkers uiterst knap werd binnen geschoten door Jesse Olde Monnikhof 3-2.

 

Kort na de 3-2 werd er door de scheidsrechter afgefloten en konden de heren na een goede wedstrijd waar voor elkaar werd gevochten helaas met een nederlaag afgesloten. De mannen mogen volgende week om 15 uur thuis aantreden tegen Drienelo, er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen!

1-0 nr. 16 ON
2-0 nr. 20 ON
2-1  Jurriën Mulder
3-1 nr. 20 ON
3-2 Jesse Olde Monnikhof

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube