Nieuws

Quick’20 speelt 0-0 bij hekkensluiter en staat nu met 3 ploegen voorlaatste

maandag 2 oktober 2017 - 1e selectie


Op de prachtige accommodatie van De Meern in een mooie nieuwbouwwijk in Utrecht werd er een spannende wedstrijd gespeeld tussen nummer 16 Quick’20 en nummer laatst De Meern.

Er waren meerdere journalisten en verslaggevers aanwezig van RTV Oost en RTV Utrecht en samen met 175 anderen zagen ze een wedstrijd die doelpuntloos verliep terwijl het vooral de bezoekers waren die hadden moeten scoren uit zeker zes goede kansen.

Er waren aan beide kanten diverse kansen, in de 1e helft ging het spel op en neer en bepaalde Quick wel het wedstrijdbeeld. In de tweede helft was Quick duidelijk de betere ploeg en kwam het niet echt in gevaar door grote kansen voor De Meern.

Al in de 1e minuut had een voorzet in een doelpunt moeten eindigen voor Quick’20, helaas werd de bal op korte afstand van het doel finaal gemist. In dezelfde minuut kreeg de thuisclub een kleine kans. In de 15e minuut werd een schot van uitblinker Dani Korkis geblokt door een verdediger van De Meern en in de 18e minuut ontsnapte Quick aan een achterstand toen een hard schot van de Utrechters op de lat belandde en over het doel ging. Na rust was Quick de betere ploeg en had Dani Korkis in de 60e minuut de mogelijkheid Quick op 0-1 te brengen, de keeper redde zijn te slappe schot. 5 Minuten daarna had Quick weer een dot van een kans en in de 67e minuut had Quick domweg pech toen Jip Kemna eerst 2x kapte en de bal uit de draai tegen de buitenkant van de paal schoot.

Het vertoonde spel geeft echt hoop voor de toekomst. Wat Quick op dit moment mist is een echte afmaker en de routiniers die afgelopen seizoen zeer goed voetbalden halen niet elke wedstrijd samen hun niveau van toen. Zodra de machine weer wat efficiënter gaat draaien worden de gecreëerde kansen vast weer benut. Quick schept zich genoeg kansen, de eindpass is dikwijls te onzuiver en levert daarom geen rendement op.

Vooral afwerken op doel zal het motto van de trainer worden in de volgende trainingen en wat Quick vooral niet moet vergeten is wat georganiseerder te spelen achterin, want De Meern kreeg weinig kansen, als er kansen waren dan kwamen die door fout (uit)verdedigen van Quick’20 en toekomstige tegenstanders weten daar vast wel raad mee.

Quick’20 heeft nu 3 punten na 6 wedstrijden evenals Jong De Graafschap en Westlandia. De Doetinchemers staan 15e door een beter doelsaldo en Quick staat 16e door een beter doelsaldo dan de Naaldwijkers. De Meern staat nu 18e en laatste en de promovendus haalde tegen Quick’20 haar 1e punt.

Bij Quick’20 zijn veel mensen verbaasd dat Westlandia zo laag staat, de verbazing bij die club over onze stand op de ranglijst zal evenzo groot zijn.

Quick’20 is nog steeds op zoek naar de eerste overwinning en die zoektocht moet toch snel worden beëindigd, te beginnen in de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887. Die wedstrijden staan altijd garant voor een boeiend kijkspel.

Quick’20 laat a.s ZATERDAG 7 Oktober vanaf 19.00 uur zien dat jullie het scoren niet hebben verleerd en laat ons juichen in de 1e competitiewedstrijd waarin de lichtinstallatie voluit zal branden op ons prachtig vernieuwde hoofdveld.

Verslag RTV Oost klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube