Nieuws

12 Nieuwe scheidsrechters voor Quick’20

maandag 2 oktober 2017 - Algemeen


Op vrijdag 29 september jl. hebben 12 cursisten hun certificaat voor verenigingsscheidsrechter uitgereikt gekregen. Wij zijn hier als vereniging natuurlijk heel blij mee. Zij hebben vier vrijdagen, onder leiding van Ronald de Jong, de cursus gevolgd. Tijdens de cursus moesten zij op zaterdag wedstrijden van JO13 fluiten. Hierbij werden zij begeleid en beoordeeld door scheidsrechters van Quick’20. Ook hen willen wij hiervoor hartelijk bedanken.

De nieuwe scheidsrechters zijn: Jorn van Benthem, Bram Eenjes, Jitse Evers, Floris Smit, Lars Postma , Nick Vos, Thomas de Kroon, Joep Christenhusz, Nick Maathuis, Mika Zwiep, Ramon Jansink en Maarten Velthausz.

Wij wensen ze heel veel succes toe.

De coördinatoren,

Tonnie Visscher/Willy Oosterwijk

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube