Nieuws

Quick’20 naar De Meern en het wordt tijd voor de 1e overwinning

vrijdag 29 september 2017 - ZO1


De Meern is een woonplaats en dorp in de gemeente Utrecht. Voetbalclub V.V. De Meern bestaat 70 jaar in 2017 met oprichtingsdatum 18 juni 1947. De club met meer dan 2000 leden heeft een zaterdag- en zondag afdeling met 5 kunstgrasvelden en één natuurgrasveld. Zaterdag 1 speelt in de Tweede Klasse. Zondag 1, de tegenstander van Quick’20, kwam 6 jaar uit in de 1e klasse en de laatste 2 seizoenen in de Hoofdklasse.

Afgelopen seizoen eindigde het als 6e, maar door winst van de 3e periode volgde er een toetje in de vorm van nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie. Dat toetje werd met beide handen vastgegrepen en in mei van dit jaar won De Meern de finale en speelt het nu evenals Quick’20 in de 3e Divisie.

Zondag spelen beide ploegen tegen elkaar in de strijd om de onderste plaats na 6 wedstrijden. Dit is zeker niet wat beide ploegen bij het begin van de competitie hadden verwacht. Quick wist dat het moeilijk zou worden om de hoge klassering van vorig seizoen te halen, De Meern heeft als debutant niets te verliezen en begon met goede moed aan dit seizoen.

Na 5 speelrondes hebben beide teams nog geen wedstrijd gewonnen en heeft Quick’20 met 2 gelijke spelen maar 2 punten en De Meern heeft 0 punten na 5 keer verlies op rij. Met een gelijkspel schieten beide teams weinig op en blijft De Meern op 18e en laatste plaats staan. Een overwinning voor de Utrechters zorgt voor daling van Quick’20 naar de laatste plaats.

De beste optie voor Quick’20 is winst waardoor met 5 punten afstand wordt genomen van de laatste plaats. Het moet toch raar lopen als onze jongens opnieuw niet winnen. De voortekenen zijn goed nu Ryan Snelders hersteld is van een blessure en ook Jip Kemna inzetbaar is. Jelle Leenders is 1 wedstrijd geschorst en Frank Eulderink zit de laatste wedstrijd uit van zijn schorsing.

Zou mooi zijn als 1 oktober 2017 de geschiedenis ingaat als de datum van de 1e seizoensoverwinning voor Quick’20.

___________________________________________________________

De Meern – Quick’20

Zondag Oktober 2017 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube