Nieuws

Quick’20 Zaterdag 1 weet weer wat winnen is

dinsdag 26 september 2017 - Senioren


Afgelopen zaterdag stond voor Quick’20 zaterdag 1 de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Wilhelminaschool 1. Een mooi affiche voor de mannen van Jan Exel om de goede voorbereiding een vervolg te geven met een vliegende start in de competitie.

Op veld 4 werd even na 15 uur afgetrapt door de zwarthemden en meteen werd duidelijk dat Quick’20 feller en fanatieker aan de wedstrijd begon. Na 8 minuten leverde dit direct de 1-0 op van Jesse. Een goede actie van Joris op de helft van Wilhelminaschool waar hij de bal goed vrij speelde en een wereldpass gaf of Jesse. Jesse controleerde de bal met de borst op de rand van de 16 en schoof de bal langs de keeper. De ontlading was groot!

 

De wedstrijd bleef in de loop van de eerste helft onder controle van Quick’20 zaterdag 1 en Wilhelminaschool hanteerde steeds vaker de botte bijl om het ritme uit het spel te halen. Na 15 minuten werd het overwicht duidelijk na een vlot lopende aanval over vele schijven waar Robin net voorlangs schoot. Wilhelminaschool kreeg in de eerste helft 1 kans na een fout achterin, de spits nam een voorzet met een halve omhaal op de schoen en de bal vloog rakelings langs het doel van Sander.

 

Quick’20 bleef de aanval zoeken wat resulteerde in meerdere kansen, zo ging een schot van Milan voorlangs, een kopbal van Jesse op de keeper na een schitterende actie van Kevin. In de 39ste minuut kwam het loon naar het harde werken. Weer een mooie actie van Joris die aan de linkerkant twee spelers voorbij loopt en vanaf de achterlijn teruglegt op Jesse die beheerst de 2-0 binnen tikte.

 

De tweede helft begon met wederom veel druk naar voren waar de eerste tien minuten van de tweede helft de ene naar de andere kans werd gecreëerd. Jurriën schoot een vrije bal goed in waar de keeper helaas goed zicht op had. Na een pass vanuit achteren nam Jesse de bal op zijn Bergkamps aan en stuurde met een mooie pass Marc de diepte in, zijn schot kon nog net worden geblokt. Een schot van Robin werd goed gered door de keeper en Jesse nam het doel ook nog gevaarlijk onder vuur. In de 56ste minuut was het 3-0! Kevin met een mooie pass op Marc die een speler uitkapt en beheerst onder de keeper door binnen schoot. De ontlading was groot! Na de 3-0 leek Wilhelminaschool klaar voor de slacht, er werden voldoende kansen gecreëerd, maar de scherpte nam af. In de 60ste de minuut werd in de 16 het doel van Wilhelminaschool 4 keer bekogeld maar helaas leverde dit geen treffer op. Na 65ste minuten werden Joris en Engin vervangen door Bob en Gijs.  Er kwam een frisse wind door het elftal en dat resulteerde weer in mooie mogelijkheid van Bob, helaas werd zijn schot op het laatste moment geblokt. Jesse kreeg van de trainer in de 77ste minuut een publiekswissel en werd vervangen door Yael. In de 78ste minuut werd het uit een standaard situatie vanuit het niets 3-1. Dit schudde Quick’20 wakker wat resulteerde in 4 opgelegde kansen in de laatste 10 minuten. Yael kopte te zacht in, Jurriën schoot naast, Milan scoorde maar het doelpunt werd twijfelachtig afgekeurd en Yael had de 4-1 op zijn schoen maar schoof de bal tegen de paal.

 

Einduitslag 3-1 in een aantrekkelijke wedstrijd. Het team oogt fris, wil voor elkaar werken en weet weer wat winnen is. Het kan een mooi jaar worden!

 

Doelpuntenmakers

11de        1-0         Jesse Olde Monnikhof

39ste       2-0         Jesse Olde Monnikhof

56ste       3-0         Marc Leijkdekkers

77ste       3-1         Nr. 12 Wilhelminaschool

 

MotM                  Jesse Olde Monnikhof en Mats Winkelhuis

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube