Nieuws

Wedstrijdverslag MO11-1

maandag 25 september 2017 - Jeugd


We hebben zaterdag tegen Colmschate verloren met 3-5 . Ondanks deze nederlaag hebben de meiden een goede wedstrijd gespeeld . Van dit soort wedstrijden leer je veel meer dan met bijvoorbeeld 10-1 winnen . De fouten die we afgelopen zaterdag hebben gemaakt werden meteen door Colmschate afgestraft. Na een snelle achterstand van 0-2 bleven de meiden goed voetballen , via mooie aanvallen kregen we de nodige kansen . Doelpunten bleven ook niet uit. We gingen rusten met een voorsprong van 3-2. In de 2e helft waren beide teams gelijkwaardig . Met het grote verschil dat Colmschate uit de counters nog 3 keer scoorden. Wij hebben ook genoeg kansen gehad in de 2e helft. Maar elke keer bij balverlies kwam er een lange bal van Colmschate achter onze verdedigsters , hun goede aanvalsters wisten ( helaas voor ons !! ) hier wel raad mee . Eindstand : 3-5 . We hebben van een goede tegenstander verloren , echt geen schande . Nogmaals , wij als leiders hebben ons team de complimenten gegeven voor het goede voetbal en hun inzet . Deze week weer lekker 2 keer trainen . Aankomende zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Hellendoorn

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube