Nieuws

Quick’20 speelt 2e thuiswedstrijd tegen debutant Blauw Geel’38

zaterdag 23 september 2017 - 1e selectie


De ploeg uit Veghel heeft plm. 1600 leden en speelde vanaf 2010 in de Hoofdklasse Zuid en nu voor het 1e jaar in de 3e Divisie Zondag.
De tegenstander uit Veghel werd afgelopen seizoen overtuigend kampioen van de Hoofdklasse B en is vol vertrouwen begonnen aan haar debuut in de 3e Divisie, ook gelet op het bereiken van de “echte” 1e KNVB Bekerronde.

 

In de kwalificatieronde voor de KNVB Beker werd Spakenburg in de 2e ronde thuis met 3-2 verslagen door Blauw Geel’38, een prestatie van formaat. Door dat resultaat speelde Blauw Geel afgelopen donderdag in de 1e hoofdronde van de KNVB Beker thuis tegen eredivisionist VVV uit Venlo. Het verloor met 0-3, een stand die al bij rust was bereikt en de amateurclub speelde een prima pot op haar eigen veld.

 

Blauw Geel begon de competitie evenals Quick’20 maar met 3 punten uit 1 wedstrijd. Quick voegde zondag bij HBS 1 punt toe aan het totaal en staat nu op 2. Blauw Geel won de laatste wedstrijd verrassend en overtuigend met 4-2 thuis van HSC’21, waarvan Quick uit met 2-1 verloor.
Quick’20 is nog zoekende naar het juiste ritme en doet er in de trainingen alles aan om in de competitiewedstrijden tot aanvaardbaar spel en een goed resultaat te komen. Het wil het thuispubliek graag  laten zien dat de tegen HBS ingezette opgaande lijn niet incidenteel is en probeert vanaf nu om structureel beter te spelen en dan worden er automatisch meer doelkansen gecreëerd met alle mogelijkheden op het meer scoren van goals.

 

De opstelling van Quick’20 wordt meestal pas op de wedstrijddag bekend, zeker is dat Frank  Eulderink daarin nog niet voorkomt, want hij zit zondag zijn 2e wedstrijd uit van 3 wedstrijden schorsing.

 

Quick’20 heeft uw steun zondag hardnodig en het zou prettig zijn als ze enthousiast worden aangemoedigd.

 

___________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd  Quick’20 – Blauw Geel’38

Scheidsrechter                     : de heer    D. Schaper

Ass.scheidsrechters             : de  heren M. Dal en F.R. Winter

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube