Nieuws

Quick’20 op weg naar 1e zege dit seizoen bij HBS?

vrijdag 15 september 2017 - 1e selectie


Afgelopen seizoen kwamen HBS en Quick’20 elkaar tegen in de 4e competitiewedstrijd van het seizoen en won de thuisclub met 3-2. De overeenkomst met dit seizoen is dat beide ploegen weer in de 4e competitiewedstrijd tegen elkaar spelen en weer eerst bij HBS.

Wat het aantal punten betreft is de uitgangspositie voor aanvang van de wedstrijd het omgekeerde van afgelopen seizoen.
HBS had toen na 3 wedstrijden 1 punt met een gelijkspel in de 1e competitiewedstrijd. Nu heeft de ploeg uit Den Haag na 3 wedstrijden 4 punten met verlies in de 1e wedstrijd en daarna winst en een gelijkspel.
Quick’20 had vorig seizoen na 3 wedstrijden 4 punten na 1x winst, 1x verlies en 1 gelijkspel.
Dit seizoen is Quick’20 stroever gestart en is de score na 3 duels 1 punt wat werd behaald uit bij ADO’20 en daarna volgden 2 nederlagen.
Het kan zo maar zijn dat de geschiedenis van 2016 zich herhaalt en a.s. zondag 17 september de teller na afloop van de wedstrijd voor beide teams op 4 punten uit 4 staat.
Het zal voor Quick’20 niet makkelijk worden om te winnen in Den Haag. Quick eindigde vorig seizoen als 5e en HBS als 9e. Uit verloor het met 3-2 en thuis was er een 2-0 zege. Beide wedstrijden verschilden veel van elkaar. Uit was het een gelijkopgaand duel met HBS als gelukkige winnaar en thuis was Quick oppermachtig.
Dit seizoen moet nog blijken hoe de krachtsverhoudingen zijn tussen de twee teams. Quick heeft nog niet haar beste spel laten zien en de verwachting is dat dit wel komt, maar enige tijd nodig heeft.
Ook verschilt de opstelling van Quick tot nu per wedstrijd en het is mogelijk dat de samenstelling a.s. zondag op meerdere posities anders is dan afgelopen zondag.

___________________________________________________________

HBS – Quick’20

Zondag 17 September 2017 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube