Nieuws

Presentatiemagazine Quick’20 2017-2018

woensdag 13 september 2017 - 1e selectie


Afgelopen maandag is tijdens de jaarlijkse presentatieavond van de 1ste selectie van Quick ’20 weer het prachtige Presentatiemagazine 2017 – 2018 gepresenteerd en overhandigd aan Peter Siers van Siers Groep.
In dit magazine weer mooie verhalen over oa Ryan en Theo Snelders, het EK van Jill Roord en uiteraard de vooruitblik op het seizoen door trainers Michel Steggink en Jaap Hoveling. Daarnaast ook alle foto’s van alle selecties inclusief de verwachtingen en doelstellingen van alle selectieteams en uiteraard aandacht voor de prachtige renovatie van ons eigen stadion en een terugblik op de geweldige wedstrijden Everton – FC Twente en Quick ’20 – Heracles.
Dank aan alle betrokkenen voor hun bijdrages en dan met name Frans Molenaar, Engelbert Heideman, Bert Hellegers, Team Commercie, Robert Molnar, Gerrit Snippert, Stef Boudrie, Rob Maathuis van Buro BAM en Jasper Mazeland van Drukkerij Lotgerink.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube