Nieuws

Geslaagde presentatieavond Quick ‘20

dinsdag 12 september 2017 - 1e selectie


Hoewel de competitie al 3 wedstrijden op gang is is afgelopen maandag de 1ste selectie van Quick ’20 2017 – 2018 gepresenteerd tijdens de jaarlijkse presentatieavond.
Onder toeziend oog van vele sponsoren en relaties ging Bas Wolters in gesprek met Mark Arends van Quickbusiness, trainer Michel Steggink, aanvoerder Ryan Snelders en voorzitter Gerard Heskamp.
Er werden contractenverlengingen getekend met stersponsoren Brookhuis, Heisterkamp, Contict en Fabri en contracten getekend met de nieuwe partners JAKO – Teamsportfabriek (kleding) en Grolsch – De Monnik Dranken.
Na de weer prachtige presentatiefilm https://youtu.be/22ZnjUveD3E werd vervolgens het fraaie Presentatiemagazine 2017 – 2018 door Michel Steggink en Ryan Snelders overhandigd aan hoofdsponsor Peter Siers van de Siers Groep.
Dank weer voor alle inspanning voor de film Jesper Vis en voor het magazine Frans Molenaar, Bert Hellegers, Engelbert Heideman, Team Commercie, Desiree Broekman, Gerrit Snippert, Stef Boudrie, Robert Molnar en iedereen die heeft bijgedragen.

Foto’s door Robert Molnar en Gerrit Snippert

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube