Nieuws

Zaterdag 16 september start de Grote Clubactie 2017

donderdag 7 september 2017 - Jeugd


Aanstaande zaterdag zullen wij starten met het verdelen van de Verkoopboekjes van de Grote Clubactie 2017. De officiele verkoop start zaterdag 16 september. Bij de verkoopboekjes zit de volgende brief.

 

Beste leden en ouders,

Op zaterdag 16 september aanstaande start de Grote Clubactie. Ook Quick’20 doet dit jaar weer mee. Van elk verkocht lot van € 3,00 komt € 2,40 direct ten goede aan de jeugd van Quick’20. We gebruiken dit o.a. voor de aanschaf van materialen die nodig zijn in verband met de nieuwe voetbalvormen van de jongste jeugd en het bekostiging van diverse jeugdactiviteiten (kampen etc.). Het is een onmisbare bron van inkomsten en daarom verwachten we van elk lid dat hij/zij minimaal twee loten verkoopt. De inspanning is niet groot en je hoeft ook geen contant geld te innen. Alles wordt met een automatische incasso afgehandeld.

Superlot
Vorig jaar zijn we bij Quick’20 begonnen met de verkoop van het Superlot. We hadden toen een geweldig resultaat: 29 Superloten verkocht. Een Superlot kost € 150,00 en is met name bedoeld voor bedrijven. Het bedrijf dat zo’n lot koopt, krijgt hier reclame voor terug. Gedurende een jaar komt het logo van het bedrijf op het prikbord in ons clubgebouw te hangen en wordt het bedrijf vermeld in de volgende uitgave van ons magazine Zwart op Wit.

Hoe werkt het:
* Je ontvangt via de leider een verkoopboekje met daarin 20 eenmalige machtigingen
* Op de voorkant van het boekje noteer je Quick’20, jouw naam én jouw team
* Daarna ga je op zoek naar lotenkopers
* Van elke lotenkoper vul je alle gegevens in op de eenmalige machtiging. Let op! handtekening en IBAN zijn verplicht (je mag geen geld aannemen)
* Mocht je een Superlot verkopen, meld je dan bij het Secretariaat. De verwerking van die loten verloopt op een andere manier
* Bedank de koper vriendelijk namens Quick’20 en laat een bedankbriefje met deurzegel achter, zodat andere verkopers zien dat jij al langs bent geweest
* Uiterlijk zaterdag 18 november lever je het verkoopboekje in bij jouw leider; hij/zij kan zo bijhouden of het hele team minimaal twee loten heeft verkocht
* Nadat Quick’20 de verkoopboekjes van de leider heeft ontvangen, zorgt Quick ervoor dat alle verkochte loten worden verwerkt

Prijzen

Voor het best verkopende lid (reguliere loten) is er dit jaar een wel hele mooie prijs, een nieuw JAKO-trainingspak. Voor elk lid dat 25 loten of meer heeft verkocht, hebben wij een trainingsbal. Ook voor het lid dat de meeste Superloten verkoopt, stellen wij een JAKO-trainingspak ter beschikking.

We wensen jullie allemaal ontzettend veel succes met de verkoop van de loten en hopen dat jullie een mooi bedrag voor onze club binnen halen. Vorig jaar hadden wij een geweldig opbrengst van € 8.000,00. Zullen wij daar dit jaar overheen gaan? Wij duimen!

Namens de jeugdcommissie en Secretariaat,

Ilse Tijdhof
Desirée Broekman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube