Nieuws

Quick’20 tegen Quick is 1e thuiswedstrijd van dit seizoen op nieuwe hoofdveld

vrijdag 1 september 2017 - 1e selectie


Het knusse stadion van Quick’20 is, met een geheel nieuwe grasmat incl. drainage en sproeinstallatie, nieuwe staantribunes, een gerenoveerde hoofdtribune, perfecte verlichting met 8 lichtmasten, afgelopen donderdag 31 augustus 2017 officieel in gebruik genomen met de openingswedstrijd tussen 3e Divisionist Quick’20 en Eredivisieclub Heracles.
De uitslag was 0-6 voor bijna 1300 toeschouwers.

 

Nu de feestelijkheden van de opening voorbij zijn kijkt Quick’20 reikhalzend uit naar de 1e thuiswedstrijd in de competitie in het vernieuwde stadion, bij insiders bekend als de “Kleine Kuip”.

Quick’20 ontvangt Quick uit Den Haag, dichtbij Kijkduin en Scheveningen en naast HBS, een andere 3e Divisionist. Quick heeft plm. 1400 leden en de accommodatie is het hele jaar bezet, want de voetbaltak is grotendeels het hele jaar present en de cricketafdeling maakt in de zomermaanden gebruik van het complex,.

De club is afgelopen seizoen via de nacompetitie gepromoveerd van de Hoofdklasse B naar de 3e Divisie Zondag. De 1e wedstrijd werd afgelopen zondag thuis met 2-1 gewonnen van de andere debutant De Meern, dat ook via de nacompetitie promoveerde uit de Hoofdklasse A.

 

Een prachtig debuut dus voor Quick uit den Haag met een overwinning. Quick’20 begon aan haar 2e jaar in de 3e Divisie met een 1-1 gelijkspel bij ADO’20 in Heemskerk, dat promoveerde na het kampioenschap in de Hoofdklasse A.
Voor een uitwedstrijd een goede opsteker voor de 1e thuiswedstrijd in dit nieuwe seizoen.

Quick’20 heeft misschien nog niet de ideale opstelling gevonden, het zal de 1e competitiewedstrijd op de nieuwe grasmat zeker willen winnen en gaat voor een goed resultaat, wat betekent voor de winst.

 

Het volgende trio leidt de wedstrijd  Quick’20 – Quick

Scheidsrechter                     : W.H. Bronsvoort

Assistent Scheidsrechters    : G. van Mun en M. Dijk

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube