Nieuws

Mogelijkheid zelf profielfoto te plaatsen voor digitale spelerspas

vrijdag 1 september 2017 - Algemeen


Beste spelers van Quick’20,

De afgelopen periode is het Secretariaat druk geweest met het verwerken van de aangeleverde pasfoto’s voor de digitale spelerspassen. Niet alle digitale pasfoto’s zijn geschikt. Sommige foto’s zijn niet in jpeg verzonden, andere foto’s zijn geen profielfoto en dienen eerst te worden bewerkt. Alle juiste pasfoto’s zijn inmiddels verwerkt.

Maar… er is goed nieuws! Je kunt nu ook zelf je profielfoto uploaden! Graag verzoeken wij alle spelers die nog geen profielfoto op zijn digitale spelerspas heeft staan (ook nieuwe leden), om hier zelf zo snel mogelijk voor te zorgen (uiterlijk 31 oktober). Zolang je geen profielfoto hebt, dien je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor de pascontrole door de scheidsrechter.

De KNVB levert de volgende informatie aan

Wie kan een foto toevoegen?
In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto’s. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

Voor wie kan er een foto worden toegevoegd?
Alleen als je lid bent van een vereniging en/of lid bent van de KNVB kan er een foto aan je profiel worden toegevoegd. Het is niet mogelijk om een foto aan je profiel toe te voegen als je geen lid van een vereniging en/of de KNVB bent.

Waarvoor wordt mijn foto gebruikt?
Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match.

Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas.

Zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl op deze verschillende plekken kun je zelf regelen via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens.

In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app word je foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier.  In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team.

Wanneer kan een foto toegevoegd worden?
Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden. Als je nog geen foto hebt, dan kun je te allen tijde een foto aan je profiel toevoegen. Als je reeds een foto hebt, dan kun je alleen foto toevoegen in de periode dat de KNVB dit toestaat. Deze periode kan per seizoen verschillen. Op hoofdlijnen kunnen bestaande foto’s in de periode van 1 juli t/m 31 oktober gewijzigd worden. Buiten deze periode kunnen wijzigingen van de foto uitsluitend door de KNVB plaatsvinden.

Succes!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube