Nieuws

Heracles maatje te groot voor Quick’20

vrijdag 1 september 2017 - 1e selectie


Na de openingstoespraken en de groepsfoto’s kon er eindelijk worden afgetrapt op het hoofdveld dat erbij lag als een Portugese golfbaan in een zomeravondzonnetje. Heracles trad met zijn sterkste selectie aan en zou dat tot lang in de 2de helft blijven doen. 

Al na een paar minuten ontstonden er een paar kansen voor de Almeloërs die daarna vooral met afstandsschoten het doel van Quick bestookten. Hierdoor groeide keeper Felix van Berkel in de wedstrijd en kon hij alle pegels pareren. Michel Steggink, de kersverse trainer, gebruikte de wedstrijd ook om zijn keeperstrio te testen. Zo verruilde Van Berkel zijn ongeschonden plaats na 30 minuten voor Lars Iepma en verdedigde Niels Vis het laatste half uur het doel.

Iepma stond koud in het veld of de Zweedse aanvaller Kristoffer Peterson maakte zijn eerste van twee doelpunten in de wedstrijd. Vlak daarna maakte notabene Reuven Niemeijer(ex. Quick’20) het tweede doelpunt voor Heracles en was de ruststand bereikt. De eredivisionist breidde na rust de voorsprong uit door doelpunten van respectievelijk Vincent Vermeij, wederom Peterson, Lerin Duarte en de Armeense middenvelder Gor Agbaljan.  Eindstand 6-0 van een zeer vriendelijke oefenwedstrijd die het aanzien best waard was en liet zien dat Heracles duidelijk een maatje te groot was voor Quick’20, maar dat was logisch en te verwachten. Een goede test voor John Stegeman die pas na 60 minuten serieus ging wisselen en uiteraard ook voor Quick’20.

Foto’s door Gerrit Snippert en Fabian van Houwelingen

Sfeerfoto’s door Desirée Broekman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube