Nieuws

Feestelijke opening na renovatie

vrijdag 1 september 2017 - Algemeen


Op donderdagavond 31 augustus 2017 was het eindelijk zover. Het nieuwe hoofdveld met . hoofdveld met een echte grasmat met drainage, sproei installaties, led-lichtmasten en nieuwe staantribunes.

Om klokslag 19.00 uur sprak voorzitter de bezoekers toe en betrok daarbij ook met nadruk wethouder Rob Christenhusz die namens de Gemeente een belangrijke rol in de realisatie heeft gespeeld. In maart waren alle betrokkenen het over de details eens en kon de spa de grond in. In een recordtempo is er een fantastisch resultaat neergezet. Een speciaal woord van dank ging dan ook uit naar Jos Damink en Gert Roeland die het hele project namens Quick hebben gecoördineerd. Eredivisionist Heracles trapte na het officiële gedeelte en de groepsfoto af op het perfecte veld.

Meer achtergrond informatie vindt u in het Presentatiemagazine dat over twee weken verschijnt en meer uiteraard elders op deze site.

Foto’s door Desiree Broekman

Foto’s in artikel door Gerrit Snippert

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube