Nieuws

Invoering mDWF – Presentatie vrijdag 1 september 19:00 uur

woensdag 30 augustus 2017 - Algemeen


 

Tot nu toe werden wedstrijdformulieren afgewikkeld op de computers in de kantine. Met ingang van het komende seizoen worden de wedstrijden geregistreerd door middel van het Mobiel Digitale Wedstrijdformulier (mDWF). Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals digitale spelerspassen en meer overzicht in de persoonlijke wedstrijdprogramma’s.

Om de invoering van het mDWF zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen is aan alle leiders (senioren en jeugd JO19 t/m JO13) en scheidsrechters een handleiding verstrekt. Daarnaast wordt aanstaande vrijdag 1 september om 19:00 uur in de bestuurskamer een presentatie gegeven waarbij de belangrijkste aandachtspunten worden toegelicht en vragen worden beantwoord.

Alle scheidsrechters en leiders van de betrokken leeftijdsgroepen zijn van harte uitgenodigd om hier bij te zijn, zodat de vastlegging van de wedstrijden komend weekend zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Voor algemene informatie over het mDWF zie de KNVB site:

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube