Nieuws

Donderdag 31 augustus – Officiele opening gerenoveerde stadion en nieuwe grasmat met wedstrijd Quick ’20 – Heracles

woensdag 30 augustus 2017 - 1e selectie


Donderdag 31 augustus wordt in het gerenoveerde stadion en op het hagelnieuwe echte gras van Quick ’20 als officiele opening de wedstrijd Quick ‘2- – Heracles gespeeld.
Heracles is dit seizoen begonnen aan al weer zijn 12de jaar in de eredivisie. De ploeg uit Almelo is inmiddels gegroeid tot een vaste waarde zeker sinds trainer John Stegeman als trainer de ploeg aanstuurt. Afgelopen seizoen eindigde Heracles op een keurige 10de plaats terwijl lange tijd een hogere plek in het verschiet lag.
Het Polman stadion wordt inmiddels door menig eredivisionist gevreesd. In de openingswedstrijd kwam Ajax al op de koffie en werd prachtig met 2-1 door de Heracles afgeserveerd. Uit bij Herenveen gaven de Almeloërs vlak voor tijd de winst uit handen en werd het 1-1 en afgelopen weekend werd het 2-2 tegen Excelsior. Heracles, met een bescheiden begroting, moet het voornamelijk hebben van hard werken en verassingsvoetbal hebben. Goaltjesdief Samuel Armenteros – afgelopen seizoen goed voor 19 doelpunten – en nu vertrekkend naar de Italiaanse serie A paste daarom perfect in het elftal net als oudgediende Paul Gladon die niet veel ruimte nodig hebben om te scoren.

De transfermarkt was voor Heracles tot nu toe relatief rustig verlopen. Bruns, Hoogma, Te Wierik en Gosens vertrokken . Doelman Castro ging weg maar uiteindelijk toch weer niet maar zoals gemeld ging deze week Armenteros dan toch weg richting Serie A.. Gladon kwam terug op het oude vertrouwde nest en verder werden vooral de achterhoede en het middenveld versterkt. Een van de nieuwe spelers in de selectie is Niels Leemhuis van Quick’20. Samen met Reuven Niemijer vormen zij de Oldenzaalse inbreng op het middenveld.

Quick’20 kende met 0-1 een valse start in de bekerwedstrijd tegen zaterdaghoofdklasser CSV Apeldoorn. Afgelopen zondag werd het 1-1 uit bij Ado in Heemskerk. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Michel Steggink wacht Quick’20 een zware klus tegen Heracles dat al aardig op toeren is. Het wordt sowieso een opgave om de uitstekende prestaties van vorig seizoen te evenaren. De wedstrijd op het nieuwe ‘echte’ gras is een goede oefening voor beide clubs en voor de toeschouwers een belevenis in een hele nieuwe omgeving.
OPMERKING: Voor leden, vrijwilligers, sponsoren en relaties is er op vertoon van de eigen ledenpas gratis entree.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube