Nieuws

Quick ’20 deelt punten met ADO

dinsdag 29 augustus 2017 - 1e selectie


Zondag 27 augustus stond de 1ste competitiewedstrijd op het programma voor de zwart-witte brigade van de nieuwe trainer Michel Steggink. Uit naar Ado in Heemskerk. De eerste helft was ADO’20 de aanvallende ploeg. Quick’20 verweerde zich echter door goed compact te blijven verdedigen en waar mogelijk met snelle uitvallen het AD0’20 lastig te maken. Tot de 22″ minuut bleven de kansen voor beide teams ongeveer gelijk, maar vanaf de 22″ tot de 33u minuut kwam Quick’20 enkele keren goed weg door fouten in de verdediging o.a. bij een foutieve terugspeelbal en een handsbal van Saliba Somi op de rand 16. De scheidsrechter oordeelde , dat de vrije schop net buiten de zestien moest worden genomen, die zonder resultaat bleef. Goed keeperswerk van Felix van Berkel voorkwam in deze minuten dat Quick’2O op achterstand kwam. Vlak voor de rust kreeg Quick’20 nog een goede kans om op voorsprong te komen.

Na rust kwam ADO’20 furieus uit de startblokken hetgeen resulteerde in de 54″ minuut in een doelpunt van nr. 5 Ted Amson na niet tijdig wegwerken van de verdediging. Hierna ontstond een meer open wedstrijd, waarbij Quick’20 beter in het spel kwam en langzamerhand een overwicht creeerde. Dit resulteerde in de 71″ minuut in een corner voor Quick’20, waaruit Melvin Degenaar na aangeven van Jeroen Visscher en daarmee de verdiende gelijkmaker scoorde.

ln de resterende speeltijd waren er kansen over en weer, waarbij de beste kans in de 92u minuut voor Quick’20 was. Hieruit werd echter niet meer gescoord, zodat de wedstrijd eindigde in een gelijk spel, wat al met al een goede afspiegeling was van het vertoonde spel.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube