Nieuws

Quick’20 naar ADO’20 voor 1e competitiewedstrijd in 3e Divisie 2017-2018

vrijdag 25 augustus 2017 - 1e selectie


ADO’20 is één van de 6 nieuwe verenigingen in de 3e Divisie Zondag. Het team werd met afstand kampioen in de Hoofdklasse A met 64 punten uit 30 wedstrijden en 9 punten voorsprong op nr. 2. Ook De Meern promoveerde via de nacompetitie uit dezelfde Hoofdklasse.

ADO’20 werd in de 1e Kwalificatieronde van de KNVB Beker uitgeschakeld door Spakenburg uit de 3e Divisie Zaterdag. De thuiswedstrijd eindigde na 90 minuten en verlenging in 1-1 en werd pas na 24 strafschoppen beslist in het voordeel van Spakenburg. Die ploeg verloor afgelopen dinsdag in de 2e Kwalificatieronde van eveneens nieuwkomer in de 3e Divisie Zondag Blauw Geel’38 met 3-2 in Veghel.

Het verhaal van Quick’20 is bekend, afgelopen woensdag werd in de 2e Kwalificatieronde van de KNVB-beker thuis met 0-1 verloren van CSV Apeldoorn.
Zowel voor ADO’20 als Quick’20 is het bekeravontuur dus al beëindigd en beide teams kunnen het vizier volledig richten op het komende seizoen in de 3e divisie Zondag.

De selectie van ADO’20 kende in vergelijking met vorig seizoen nauwelijks veranderingen. Het wordt voor de Heemskerkers na het kampioenschap van de Hoofdklasse bovendien het debuut in de 3e Divisie.

Quick eindigde afgelopen seizoen zeer verdienstelijk op de 5e plaats in de 3e Divisie en er zijn in de selectie wel wat veranderingen ten opzichte van afgelopen seizoen. Daar moeten we niet meer bij stilstaan, dat is geweest. Wat het aankomende seizoen zal brengen is moeilijk in te schatten. In de voorbereiding werd er afwisselend gewonnen en verloren en de Technische Staf is nog duidelijk zoekende naar de juiste speelwijze en opstelling.

Het bekerverlies van woensdag was een geweldige domper, toch verwachten we dat de spelers vol vertrouwen afreizen naar Heemskerk en lering hebben geput uit de fouten die in de bekerwedstrijd zijn gemaakt. De blik vooruit is nu beter dan terugkijken.

Quick’20 veel succes in de 1e competitiewedstrijd in Heemskerk.

ADO’20 – Quick’20

Zondag 27 Augustus 2017 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube