Nieuws

Quick’20 heeft unieke kans op Hoofdronde KNVB Beker

zaterdag 19 augustus 2017 - 1e selectie


Quick’20-CSV Apeldoorn 23-08 20.00 uur 2e Kwalificatieronde KNVB beker

Quick’20 is al lang en weer druk in training ter voorbereiding op het 2e seizoen in de 3e Divisie Zondag, waarin het afgelopen seizoen een zeer verdienstelijke 5e plaats haalde. Voordat het nieuwe seizoen op 27 augustus begint met een uitwedstrijd bij ADO’20 kan Quick’20 op 23 augustus een geweldige slag slaan door CSV te kloppen en zo de Hoofdronde van de KNVB Beker te bereiken.

Uit de 1e Kwalificatieronde zijn 14 teams overgebleven voor de 2e ronde waarin totaal 54 amateurteams strijden voor 27 plaatsen in het hoofdtoernooi, waarbij de 3 periodekampioenen aansluiten van de 2e Divisie en 34 Betaald Voetbalclubs. In de 1e Hoofdronde strijden dan 64 teams en na elke ronde valt de helft af tot er tenslotte 2 teams overblijven voor de KNVB Bekerfinale op 22 april 2018 in De Kuip.

Wat de wedstrijd van 23 augustus gespeeld op veld 2 zo speciaal maakt is dat de winnaar in de Hoofdronde een BVO kan loten en in dat geval in de 1e ronde altijd een thuiswedstrijd heeft. Quick’20 kan bij winst dus zo maar loten tegen bijv. Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente of Heracles. Wat zou dat een mooi spektakel zijn op het prachtig gerenoveerde Sportpark Vondersweijde.

De opstelling van beide teams is nog onbekend. Bij Quick’20 was topscorer Rens van Benthem al vertrokken naar HHC en heeft Niels Leemhuis een contract getekend bij Heracles. Verder vertrokken ook Rens oude Veldhuis, Job Hooge Venterink, Sergio Babb, Robin Hoogma en Danny oude Lahof. Nieuw bij Quick ’20 zijn Wesley van Houten en Dennis Kemerink van BWO, Sebastiaan Bokkerink van Achilles ’29 en Frank Eulderink van SVZW. Uit zondag 2 en JO19-1 zijn definitief overgekomen Jasper Ewoud van Breemen-Schneider, Yannick Heskamp, Cas Goorhuis op Sanderink en Jip Kemna.

Over CSV Apeldoorn hebben we verder geen actuele gegevens kunnen vinden. Het elftal heeft 1 jaar in de Topklasse gespeeld en daarna altijd in de Hoofdklasse Zaterdag.

Quick’20 veel succes woensdag 23 augustus.

PS Zet alvast in de agenda! Donderdag 31 augustus de officiële opening van het compleet gerenoveerde hoofdveld met de wedstrijd Quick ’20 – Heracles Almelo.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube