Nieuws

Prachtig zomers voetbalfeest door Quick’20 en SV De Lutte

vrijdag 21 juli 2017 - Algemeen


Everton FC – FC Twente

Bijna was de wedstrijd niet doorgegaan maar door een goede samenwerking heeft Quick’20 met SV De Lutte de Twentse voetbalfans wederom kunnen verwennen met een oefenpartij op hoog niveau. 

Al om vijf uur s ‘middags meldden de eerste voetbalfans zich aan de poort van sportcomplex De Stockakker in De Lutte. Velen uit de Twentse regio en uit Wales, thuisland van Everton, volgden en zorgden voor een volgepakte en sfeervolle accommodatie.
Organisator Jeroen Keizer kon wederom rekenen op vele vrijwilligers die zorgden voor een vlekkeloos voetbalfeest. Even dreigde voorspeld noodweer, code oranje, roet in het eten te gooien maar de weergoden waren ons goed gezind. Om 18.00 uur zorgde een korte onweersbui voor wat aangename verkoeling en daar bleef het bij.

Pers
Er was grote belangstelling van de media uit binnen- en buitenland. Journalisten en persfotografen uit Nederland, Groot Brittannië  en Duitsland waren in groten getale aanwezig. Fox Sport, Everton TV en Sky TV deden live verslag van de wedstrijd. Door de opkomst van het gebruik van social media door de pers waren er ook beelden te zien op de sites van onder andere VI en Telegraaf TV. Zo kon ook buiten de Lutte de wedstrijd op de voet worden gevolgd.

Wedstrijd
Dat de krachtsverhoudingen zouden verschillen was vooraf te verwachten maar FC Twente heeft zich goed geweerd tegen de miljoenenploeg uit Liverpool. Vooral in de eerste helft hadden de Tukkers een paar goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Uiteindelijk moest FC Twente de winst, 0-3, aan Everton laten. Voor de toeschouwers was het smullen want de spelers lieten verschillende hoogstandjes zien. Na het inbrengen van de sterspelers Rooney en Klaassen ging het tempo en rondspelen nog meer omhoog en was er voor de toeschouwer veel te genieten.

VIP
Quick’20 had ook gezorgd voor een vip-arrangement waarvoor kaarten konden worden gekocht en een tent waar ook speciale genodigden werden ontvangen. Vele bekenden gezichten uit de professionele voetbalwereld waren naar Twente en de VIP-tent gekomen. Ook de verantwoordelijke wethouders uit Losser en Oldenzaal waren present om dit zomerse evenement mee te maken.
De beide verenigingen en de organisatie kunnen terugkijken op een zeer geslaagd voetbalfeest dat zeker een vervolg verdient; maar dan weer in het vertrouwde Vondersweijde.

 

 

DSCF3839

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube