Nieuws

Jan Exel nieuwe trainer Quick ’20 Zaterdag 1

vrijdag 7 juli 2017 - Senioren


Quick ’20 zaterdag 1 heeft een nieuwe trainer voor zaterdag 1 gevonden als opvolger van Peter Nuchelmans en wel Jan Exel (47 jaar).
Jan is woonachtig in Vriezenveen, in het bezit van TC2  en heeft als speler en trainer een ruime ervaring op voetbalgebied. Vanaf 1991 is hij als trainer actief geweest met A-junioren in de 1e klasse en hoofdklasse bij onder meer ASV ’57,  Sportclub Daarle, MVV, Den Ham en Dos ’37. Daarnaast heeft hij al een aantal jaar ervaring als hoofdtrainer opgedaan bij Zenderen Vooruit,  Fleringen, avc La Premiere en de laatste periode bij VV Daarlerveen.

De Technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat Jan als trainer prima binnen de vereniging gaat functioneren, waarbij visie en ambities overeen komen. Daarbij wil Jan spelers individueel beter maken maar ook ervoor zorgen dat het team optimaal presteert. Wij wensen Jan veel succes!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube