Nieuws

Quick’20 bedankt stagiaires!

vrijdag 30 juni 2017 - Algemeen


Afgelopen woensdag 28 juni sloten onze jongens en meiden van de Maatschappelijke Stage hun stageperiode af met een potje karten op de Kartbaan Oldenzaal. Nadat Patrick Kip de stagiaires had bedankt voor hun inzet van het afgelopen seizoen konden de 38 jongens en meiden hun energie kwijt op de baan. Ze waanden zich allen even Max Verstappen. Het regenachtige weer zorgde voor veel spektakel. Na afloop kregen alle deelnemers een drankje en een patatje.

Ook dit jaar was de begeleiding in handen van het Stagebureau Quick’20 bestaande uit Robbert Lansink en Rens van Benthem. Beiden zullen een opvolger krijgen omdat zij na 3 jaar gaan stoppen. Robbert heeft een baan bij Decathlon in het Westen van het land en Rens gaat voetballen bij HHC Hardenberg en kunnen dit niet meer combineren met hun taak om de vele stagiaires te begeleiden. Peter Klijndijk van de Stichting Quickschool is inmiddels bezig met hun opvolging. Robbert en Rens werden door de stagiaires bedankt en ook namens de Quickschool bedank ik hen voor hun prima inzet.

Tot slot dank aan Peter Bult en zijn medewerkers die een en ander in zeer goede banen leiden. Kartbaan Oldenzaal had het weer prima geregeld. De foto’s hieronder vertellen de rest van het verhaal…

Patrick Kip
Stichting Quickschool

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube