Nieuws

Laatste week voor aanleveren pasfoto (geldt ook voor vrijwilligers!)

donderdag 29 juni 2017 - Algemeen


Beste Quick’20-leden en vrijwilligers,

onlangs hebben wij iedereen gevraagd uiterlijk 26 juni een pasfoto (in jpeg) aan te leveren (ook de vrijwilligers! zie onderaan dit bericht). Vanaf maandag 3 juli kan het Secretariaat namelijk de pasfoto’s in Sportlink uploaden. Voor de spelers is dit belangrijk in verband met de digitale spelerspas. Komend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

HEB JIJ NOG GEEN PASFOTO INGELEVERD, DOE DIT DAN DEZE WEEK!!!

DIGITALE SPELERSPASSEN
Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen afgeschaft. De uitlevering van deze passen is reeds gestopt. Per 4 maart is het daarom, voor dit lopende seizoen, toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas. Verlopen spelerspassen hoeven nu niet meer te worden vernieuwd. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen; dit proces gaat volledig digitaal.

Ook dit seizoen kan de app al gebruikt worden, alleen nog niet voor het wedstrijdformulier. Ieder lid (speler of staf) kan zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de Wedstrijdzaken-app ook gebruiken voor het persoonlijke programma (aanstellingen) en kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Belangrijk!

De pasfoto’s die nu op de oranje spelerspassen staan, worden begin juni door de KNVB ingelezen voor op de digitale spelerspassen. Maar…in Sportlink staat nog niet van iedereen een foto. Voor de Jeugd geldt vanaf JO13 een digitale spelerspas. Dit was voorheen ook zo met de oranje spelerspas.

Graag verzoeken wij de leden die nog geen pasfoto hebben ingeleverd, om via sec6@quick20.nl (Ondersteuning Secretariaat 2) een gescande pasfoto te mailen (JPEG), zodat wij deze in Sportlink kunnen inlezen en de pasfoto komend seizoen op jullie digitale spelerspas zal verschijnen. Vermeld duidelijk je naam en geboortedatum. Het secretariaat heeft hier van 1 juli tot 1 november de tijd voor, dus graag UITERLIJK 26 juni de pasfoto aanleveren. Het gaat in ieder geval om de spelers die overgaan van de JO11 naar JO13, omdat zij komend seizoen voor het eerst een (digitale) pas krijgen. Het aanleveren van een pasfoto geldt ook voor nieuwe leden en spelers waarvan de pasfoto niet meer lijkt. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid dat er een goed lijkende foto op de digitale pas staat. In de toekomst komt er een optie om zelf via de app de foto te uploaden.

PASFOTO VAN VRIJWILLIGER
Omdat het handig is om van iedereen een foto te hebben, verzoeken wij ook onze vrijwilligers digitaal een pasfoto aan te leveren (indien mogelijk). Zo krijgt iedereen in Sportlink “een gezicht”.

Bij voorbaat dank voor de moeite!

Secretariaat Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube