Nieuws

JO17-4 sluit seizoen af met een gezellig barbecue

zaterdag 3 juni 2017 - Jeugd


Vrijdag 2 juni

 

Het eerste seizoen in de O17 zit erop. In de 3de klasse 13 najaarscompetitie werd na de valse start uit tegen FC Berghuizen de vierde plaats behaald.

 

In de winterstop stopte Noah met voetballen en ging Max over naar JO17-3. In de 3de klasse 04 waarin de top vier uit de ander 3de klasse poules zaten was het een heel ander verhaal. De eerste drie wedstrijden werden nipt verloren. Nadat Ivo tijdelijk stopte en Sep langdurig geblesseerd raakte ging de voorjaarscompetitie als een nachtkaars uit. De voorlaatste plaats was uiteindelijk de eindklassering.

 

Vrijdag was de seizoensafsluiting. Spelers, ouders, broertjes, zusjes en de begeleiding genoten van een hapje en een drankje op het Hulsbeek. De muziek werd zoals gewoonlijk verzorgd door Joost.

 

Op deze avond werden er ook nog een aantal prijzen uitgereikt

 

Assistkoning: Linart Sultan met 10 assists

Topscorer: Morris Kluitenberg met 15 doelpunten

MVP: Victor van den Graven met 10 assists en 15 doelpunten

 

De begeleiding ontving uit handen van (eenmalig) aanvoerder Joost een prachtig aandenken.

 

Ook werd er afscheid genomen van: Linart, Thijs N en Victor, zij gaan over naar de O19. Ook van Ivo, Nick en Sep namen wij afscheid. Zij hebben besloten te stoppen met voetballen.

 

Met Benk, Huub, Joost, Jord, Koen, Maarten, Morris en Thijs OW gaan we verder en met goede aanvulling vanuit andere teams gaan we er in seizoen 2017/2018 alles aan doen om zo goed als mogelijk voor de dag te komen in de 2de klasse.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube