Nieuws

JO17-4 in fantasieopstelling onderuit in Hengelo

vrijdag 26 mei 2017 - Jeugd


Woensdag 24 mei

 

De laatste competitiewedstrijd was er een voor de formaliteit. Quick’20 dat door examens en andere schoolverplichtingen twee weken niet meer had getraind trad aan in een fantasieopstelling. De volgende opstelling is door coach Joost uit de hoge hoed getoverd: Keeper: Huub, rechtsachter: Victor, centrale verdedigers: Thijs OW en Morris, linksachter: Linart, linkshalf: Joost, mid-mid: Nick, rechtshalf: Koen, rechtsbuiten: Maarten, spits: Jord en linksbuiten: Benk

 

De wedstrijd van vanavond was de inhaalwedstrijd van speelronde 9 die in de meivakantie gepland stond. ATC heeft er duidelijk veel zin in, de ploeg uit Hengelo combineert er rustig op los en creëert een paar kansjes. Het in een fantasieopstelling spelende Quick’20 heeft veel plezier en probeert zo goed mogelijk met de omstandigheden om te gaan. Na tien minuten valt dan toch de 1-0. Keeper Huub Neuer komt er net niet bij. Niet veel later verdwijnt ook de 2-0 hoog in de touwen.

 

Via Benk, Victor en Morris krijgt Quick’20 een drietal mogelijkheden, maar helaas gaan deze er niet in. Spits Jord hunkert ondertussen naar de rust, maar helaas duurt dat nog even. Keepen is toch wat anders dan voetballen 🙂

ATC maakt er nog voor rust 4-0 van. Een ruststand die nog best laag uit valt.

 

In de tweede helft gaat Benk keepen, staat Jord (voor het eerst) wissel en gaat Koen vlaggen. Het eerste gevaar in de tweede helft komt van Quick’20, een hoekschop van Victor komt bij Thijs OW, maar zijn inzet wordt prima gekeerd door de keeper van ATC. Hierna is het weer de beurt aan ATC, na een snelle uitbraak stopt Morris de spits onreglementair in de zestien met een penalty als gevolg. De toegekende penalty wordt prima gestopt door Benk, ook de rebound weet hij te stoppen.

Na dit hoogtepunt van Quick’20 haar zijde weet ATC met gemak de 5-0,6-0 en 7-0 te maken.

De 8-0 is een foutje van Benk, die denkt een vrijetrap te kunnen nemen wegens buitenspel van ATC, maar omdat de scheidsrechter laat doorspelen is dit niet zo. Het gevolg is dat de speler van ATC gemakkelijk de vrij liggende bal oppikt en in het doel schuift 8-0.

De eretreffer valt vlak voor het einde van de wedstrijd. Een prima aanval wordt door Victor goed teruggelegd en stelt zo Morris instaat om de 8-1 te scoren.

 

 

Samenvattend: Een wedstrijd waarin Quick’20 heel veel plezier heeft gehad, er werd meer gelachen dan gevoetbald, maar goed plezier is ook belangrijk. Nu rest alleen nog de afsluitende barbecue met het team en dan zit het eerste seizoen JO17 erop.

 

 

Man van de wedstrijd: Hele team

 

 

Opstelling: Huub, Victor, Morris, Thijs OW, Linart, Joost, Nick, Koen (Ivo), Maarten, Jord (Thijs N), Benk

 

1-0 Speler ATC
2-0  Speler ATC
3-0 Speler ATC
4-0 Speler ATC
5-0 Speler ATC
6-0 Speler ATC
7-0 Speler ATC
8-0 Speler ATC
8-1 Morris (Victor)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube