Nieuws

Jako – nieuw kledingmerk voor Quick’20

vrijdag 26 mei 2017 - Algemeen


Sinds de invoering van het kledingplan in 2011 voetballen de teams van Quick’20 in het kledingmerk Hummel. Daar gaat vanaf het seizoen 2017 – 2018 gefaseerd verandering in komen. Het contract met de huidige leverancier Twinsport uit Hengelo, voorheen Megastore/Schuurman, loopt eind dit seizoen af.

In een nieuwe aanbestedingsronde, waarbij diverse kledingmerken en leveranciers zijn beoordeeld, kwam het kledingmerk Jako als beste uit de bus. Jako levert kwalitatief goede kleding, met een moderne uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kledingleverancier wordt Teamsportfabriek uit Almelo dat al decennia lang verenigingen in de regio voorziet van sportkleding. De bedrukking van de kleding blijft als vanouds in handen van Fabri Sport uit Oldenzaal.

Na vele jaren Hummel gaat Quick’20 dus per ingang van het nieuwe seizoen gefaseerd over op het nieuwe kledingmerk Jako. Teams die in aanmerking komen voor nieuwe kleding, JO19-groep, JO17-groep en JO15-groep worden als eerste voorzien van Jako-kleding. Andere teams volgen de komende jaren. De kledingcommissie zal zorgdragen voor een goede coördinatie van deze kledingmerkwisseling.

Vanuit het bestuur zijn we blij met deze moderne, nieuwe kleding waarbij we onder leiding van de kledingcommissie kunnen spreken over een goede deal waarbij we voor de komende jaren weer een geweldige uitstraling maar ook een heel efficiënte organisatie inclusief 2 prima partners hebben ingericht.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube