Nieuws

Alle Oldenzaalse bedrijven zijn welkom om mee te strijden voor de Boeskool Business Bokaal 2017!

woensdag 24 mei 2017 - Sponsoren


Op vrijdagavond 23 juni a.s. organiseren we weer het jaarlijkse en welbekende Quick Business Voetbaltoernooi. Vanaf dit jaar zal het toernooi verder gaan onder de naam “Boeskool Business Bokaal” waarvoor alle Oldenzaalse bedrijven uitgenodigd worden hieraan deel te nemen.

Waarom het Boeskool Business Bokaal?
‘Voetbal is oorlog’ wordt wel eens beweerd, maar voetbal is óók leuk, gezond en verbroedert. Bovendien is het goed, leuk en nuttig dat bedrijven elkaar ook op een sportieve manier leren kennen. We hebben als QB gemeend dat het tijd wordt om ook niet QB-leden toe te laten om zo het sportieve en zakelijke succes van onze businessclub te laten groeien. Ieder Oldenzaals bedrijf is van harte welkom.

Gezelligheid troef!
Naast de sportievelingen worden natuurlijk ook de overige medewerkers/collega’s van alle bedrijven die lid zijn van de deelnemende bedrijven van harte uitgenodigd om hun bedrijfsteam aan te moedigen. Er wordt uiteraard gezorgd voor een gezellige ambiance met voldoende drankjes en hapjes. Vanaf 20.00 uur zal er live muziek zijn en als het zo wordt als voorgaande jaren beloofd het een weer een top avond te worden! Het toernooi wordt gespeeld bij Quick’20 op de kunstgrasvelden van Sportpark Vondersweijde aan de Primulastraat 15 te Oldenzaal.

Deelnemende teams worden verwacht om 17.45 uur aanwezig te zijn. Aanvang van de wedstrijden is om 18.15 uur. We spelen 7 tegen 7, inleg per team is € 250,- en daarvoor ontvangen jullie 50 consumpties en een geheel verzorgde barbecue. Er mogen maximaal 10 spelers per team ingeschreven worden.

Een bedrijfsteam opgeven?
Aanmelden kan tot uiterlijk 9 juni 2017 via http://www.boeskoolbusinessbokaal.nl. Maar wees er snel bij, want vol is vol. Om alle bedrijven in de gelegenheid te stellen om deel te nemen, mogen de wat kleinere bedrijven zich samenvoegen tot één team. Geef dan op het inschrijfformulier aan of je samen met een ander bedrijf deelneemt en zo ja, met welk bedrijf. geef ook Vul dit graag duidelijk in op het inschrijfformulier.

WINACTIE FABRI!
MAAK KANS OP EEN GRATIS SET VOETBALKLEDING!

Ieder deelnemend team maakt kans op een gratis set voetbalkleding.
Schrijf je voor 9 juni in en onze notaris trekt uit de ingeschreven teams 1 winnaar.
De winnaar speelt dan op vrijdag 23 juni in de nieuwe kleding.

Moet je nog kleding bedrukken? Neem dan contact op met Fabri.
Extra Informatie:
Voor vragen over het toernooi kan contact worden opgenomen met Tim Kreffer
(06 – 14148888) of Bert Jan Nusmeier (06 – 57995999) van Quick Business.
Mailen mag ook naar: info@boeskoolbusinessbokaal.nl.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube