Nieuws

‘Wij laten ons niet stoppen!’

woensdag 17 mei 2017 - Senioren


Nadat O’G3ne én Ajax afgelopen week een finale behaalden was het nu onze beurt om wat te laten zien. Wij kunnen vandaag nog een plek omhoog in de eindstand. Dan moeten we wel winnen van LSV…
Onze laatste wedstrijd van het seizoen. Thijs en Richard bespraken in de kleedkamer de opstelling. Er moest weer net zo gevoetbald worden als vorige week. Positief coachen, goede combinaties en natuurlijk scoren!
1e helft
We hadden vandaag een andere scheidsrechter dan normaal. Hij leek wel wat op onze leider Richard… Enfin.
Het fluitsignaal was geweest. We begonnen gelijk veel druk te zetten. In de vorige wedstrijd wonnen we van LSV. Maar we weten dat deze wedstrijden altijd spannend zijn tegen de club uit Het pittoreske Lonneker. We combineerden erg goed waardoor er vele kansen ontstonden om te scoren. Helaas werden deze iedere keer net gemist. Bij de corners kwam Carien weer mee in de 16 meter. De bal kwam hoog, Carien kopt krachtig richting de kruising maar de keepster van LSV houd deze nog maar net tegen. Na vele kansen en een goed spel komt in de 27e minuut daar de goal. Elke speelt de bal naar Milou waardoor Milou voor de keepster komt. De keepster pareerde het eerste schot. Milou liet het er niet bij zitten en schoot nog een keer met veel kracht de bal in de korte hoek. Hoppa! 1-0! Onze keepie Babet heeft in deze helft vrij weinig te doen. LSV komt maar weinig langs de verdediging. Er word nog een keer Agnes gescandeerd. Huh wie is dat?!
Rust
In de rust is Thijs eigenlijk hartstikke tevreden met ons goede spel. En inderdaad zoals Thijs altijd zegt; dames, de goals komen vanzelf wel. Maar eigenlijk zijn wij deze rust even met onze gekregen radlers bezig. We hadden een kleine grappige weddenschap met PH. Wonnen wij deze dan was er een kratje radler voor ons. Zo gezegd, zo gedaan. Voor de wedstrijd kwamen de leiders van PH deze netjes afleveren. Maar dat bier moest wel koud. Dankjewel PH! Zie daarvoor de foto’s.
2e helft
We hebben elkaar in de rust er op geattendeerd dat we toch nog even ons ‘koppie er bij moeten houden’. Babet ging nu voetballen en maakte plaats voor keepie Inge. We voetbalden nog steeds erg goed en speelden mooi samen. In de 55e minuut kwam Babet naar voren. Ze werd neergeschoffeld door de tegenstander maar kon toch de bal nog naar Elke spelen. Elke schoot de bal links naast de keepster van LSV. Goalgoalgoalgoal! 2-0! Een paar minuten verder werd er in de 61e minuut een goede ingooi gedaan door Lieke. Deze kwam bij Tessa terecht. Vanaf de achterlijn van de zijkant van de 16 schoot ze de bal richting goal. De bal ging over de keepster heen. 3-0! Wat een fantastische goal! Hoe krijg je m erin?! Het ging allemaal erg snel. In de 66e en 68e minuut komt LSV slim door de verdediging van ons heen. Hierdoor scoren ze twee keer snel achter elkaar. 3-2… Kom op dames! Het ging juist zo goed. Laten we allemaal even weer serieus zijn en nog 20 minuten doorzetten! We kunnen dit!
Het lijkt of we een beetje aan het inzakken zijn. LSV verovert wat vaker de bal en probeert toch nog weer naar voren te komen. In de 75e minuut neemt onze Jennie de corner. Alsof we dit hebben geoefend op onze training komt deze bij de eerste paal bij Tessa voor de voeten. Tessa tikt ‘m er lekker in. YES! 4-2. Nu zijn we weer een doelpunt verder weg van de spanning. De keepster van LSV houd veel doelpogingen van ons tegen. Maar wij laten ons niet stoppen! In de 80e minuut komt Jennie vanaf de zijkant en geeft een strakke pass op Tessa. Ze speelt door middel van het buitenkantje ( 10 keer opdrukken) 3 speelsters van LSV uit en tikt de bal daarna met veel controle netjes naast de keepster van LSV. 5-2! We moeten nog 10 minuten voetballen maar dit kan niet meer fout gaan. We tikken nog lekker rond en proberen nog aan te vallen. Ook al zijn we helemaal kapot door de brandende zon. Bij het laatste fluitsignaal zijn we erg blij dat we deze laatste wedstrijd van het seizoen nog zo goed hebben kunnen afsluiten!
We gaan vrij snel naar de kleedkamer waar we buiten al worden opgewacht met een lekker koud radlertje!
We hebben vandaag weer laten zien dat we met ons allen kunnen winnen! Trots!
In de kantine kijken we nog, onder het genot van een drankje en een hapje, de spannende eredivisie. Speciaal voor Kirsten, Richard en Jennie; FEYENOORD!
Ook gaan onze felicitaties uit naar het 2e van Quick’20. Deze heren zijn in de reserve hoofdklasse kampioen geworden. Een mooie prestatie!
We hopen dat Richard zijn fiets + bidons deze keer wel heeft kunnen vinden en wij niet met de toernooien zonder zitten.
Voor ons zit de competitie erop maar we hebben met dit team nog een paar leuke weken voor de boeg met toernooien en feestjes. Dit begint aanstaand weekend al. We helpen met het Internationale E toernooi. Voor een leuk potje voetbal tussen bekende clubs moet je bij Quick’20 zijn om daarna een drankje te halen bij de dames uit ons team die achter de bar staan!
Eindstand;
Quick’20 ZO VR1 vs. LSV VR1
5 – 2
Goals door;
Milou 1 x
Elke 1 x
Tessa 3 x
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube